Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

KristiK

Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Lugemata postitus Postitas KristiK »

Tere kõigile!

Mina olen Kristi ja tänasest siis ametlik uustulnuk siin foorumis :D Luuramas ja lugemas olen siin juba mõnda aega käinud.
Minu motohuvi sai alguse juba varases lapsepõlves, kui pere ainsaks liiklemisvahendiks (peale ühistranspordi) oli Jawa 250. Soojendust tegin algul võrriga, kuid kui väikevend sirgus ja selle käest võttis, liikusingi Jawa peale üle. Isa õpetas mind suurima rõõmuga motikat käsitlema. Mitte kunagi ei lähe vist meelest see päev, kui 14-aastasena esimest korda üksinda lenksus istusin ja siduri lahti lasin... Rõõm õnnestumise üle oli metsik! Põhikooli lõpukingiks monteeris isa mulle Jawa varuosadest isikliku ratta kokku, olin kohe üle küla mototibi :D Keskkoolis sai ka A-kat eksternina ära tehtud ja võisin kulgeda vahelduseks külateedele ka linnatänavatel. Aga väikevend aina kasvas ja kasvas, lõpuks võttis minult ka selle masina käest, sõitis mõne aasta ja müüs maha... Isa ratast sai suviti õnneks ikka kasutada, kuid see polnud ikka SEE...
Järgnesid vaiksed aastad. Kuid motopisik istus sügavalt hinges sees ja hakkas üha rohkem endast märku andma. Detsembris soetasingi endale lõpuks isikliku ratta! Ja nüüd algab uus elu :D
P.S ka väikevennal eelmisest sügisest taas oma bike, samuti tunnevad mu 2 tütrekest (3,5a ja 5a) hirmuäratavalt suurt huvi tsiklite vastu ning nõuavad juba endale kaherattalisi! Ilmselt läheb mul nende kasvatamine mõnevõrra kulukamaks kui tavaliselt :D Käbid kännust kaugele ei kuku :lol: ja nii ongi hea... :wink:

Ilusat hooaja algust kõigile!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”