Rajale sõitma
Re: Rajale sõitma
HaKK kirjutas:Masendav kui rooste võib talvega minna ja vanadus ei ole ka naljaasi, kusagilt ei paindu, hakka või hommikuvõimlemist või joogat tegema...
Tabasaluga on nii, et hetkel on üks valvuritest omal initsiatiivil harjaga rajalt suurema sodi ära lükanud (ja omaniku loal) oma numbri (53978501) väravale üles pannud ja tuleb kohale eelneval kokkuleppel, pühapäeval lubas kohal olla ja oli ka eelmine pühapäev kohal nagu ma aru sain. Sel laupäeval sõidab kaugemale ära. See nädalavahetus pidi muidu mingi Tabasalu raja avamine olema, et ehk siis olukord muutub ka omaniku orgunni poolelt, ...mida Tabasalu puhul on küll vist palju loota
... soojak on ära viidud, rajapuhastuse traktor on endiselt tuksis, eelmine suvi omanik raja ümbrust ei niitnud ...
Ahjaa, raja eest küsis vana 10 eur. Kõva hinnatõus eelmise suve 100 eek'uga võrreldes, aga mul polnud vanale seda ka kahju anda, tülitasin teda oma kõnega keset kalapraadimist
Minu poolest võiks omanik/haldaja panna raja kõrvale korjanduskrbi või miski SMS makse numbri kui ta nii vähe raja eest hoolt kannab, mõned ausamad ikka maksaksid ja vähemalt oleks rada huvilistele igal ajal saadaval ...
HaKK
Mis sa nutad, et hinnatõus, Eelmisel aastal sai 100 eek-i eest 2 tundi
nüüd 10 euri eest aga aeg määramatta, et sõida kasvõi 4tundi kui jaksu on ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.