Z1000
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Z1000
Raino84 kirjutas:ma ei saanud eelmise rattaga (Z750) siis ka keskmiseks kuluks 10 kätte, kui terve paak möödus keskmisel kiirusel 180kmh või kuskil nii. terve paagi täis paugutamist. tuli natuke alla kümne see keskmine. ja no 7 pole päris sama mis 10
üldiselt võtab ikka kõik ära
Interneti teel on raske diagnoosi panna, kui arvad, et rattaga midagi valesti, siis võid käia kuskil asjalike meeste juures, vaatavad küttesegud jms üle. Olen ise ka mõlemat ratast omanud (2x z750 ja 3xZ1000) ja kõik võtavad suht samasse suurusjärku. Muidugi ma pole väga paugutaja tüüp, kes maanteel täpiks laseb. Linnavahel rohkem meeldib paarutada vaikselt. Ja kui paagitäiega (äärenit täis paagist fuel-i vilkumiseni) sain ca 150-200km sõidetud. Ütleme nii, et rinkal R1-ga on kulu ikka kõvasti suurem ja sellepärast nagu väga ei nurisegi .
Rääkides Z1000 vs 600ne bike, siis 600ne on kiirem. võrdlus siis 07 aasta 600rr-iga. Kui 600ne pöörded üles krutib, siis 200pealt vajub eest ära ilusti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.