Krossirajad algajale
-
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Re: Krossirajad algajale
Olen algaja ja jään ka selleks elu lõpuni.... ja julgelt võin öelda et sobivad kõik rajad ja künkad mida saad sõita.... ainuke vahe selles et pead mõistusega sõitma ja kui ees platoo mida ei oska ei julge ei taha, siis ei pea ka seda hüppama vaid proovidki natsa rattaida maast lahti kasvõi 20cm...nii se tunnetus tulebki.... kuid kui tahad tõesti sõitma õppida siis mine võta paar auto kummi ja alusta lihtsatest asjadest.....samas võta osa igasugu koolitustest, kuna kõrvaltvaataja oskab sind paremini suunata ja juhtida tähelepanu sinu nõrkustele. Kõige parem trenn on muidugi võistlus, kui vähegi püstises asendis edasi liigud....www.ehkk.ee ja tuld. Samas sa ju tahtsid natsa füüsist, siis usu mind võistlus asendis 15min sõitu on 100% füüsis juhul kui on soov eessõitvast mööduda ja seda igast järgnevast...
Samas ühte rada võiks soovitada kui soov hüpata natuke.........see Sepa talu vist Läänemaal Linnamäest mööda haapsalu-tallinna mnt. tallinna poole mõned kilomeetrid jääb tee äärde vasakut kätt . .....hüpped suured kuid lihtsad , istu või seisa peaasi et keskel ....ühtlane gaas ja oledki üle nii, et midagi tegema ei pea... ise seal sai alustatud ja soovitati nii teha ja hakkaski tulema....samas tugevad sõitjad mõned on öelnud et nendele liiga lihtne...
Olen nende 3-4 aastaga mis ma sõidan igasugu tarku raja ääres kohanud ja nende nõuandeid kõrvataha pannud kuid nendest väikeste erinevustega soovitustest olen endajaoks sealt sobiva tõe välja sonkinud ja üritanud rakendada, kuid se pole mind kiireks ja tugevaks teinud sest teada teooriat ja sõita õieti on täiesti kaks erinevat asja...ja kui kukub stardipuu siis ei saa üldse midagi aru
mis trenn mis teooria ja kuhu ma sattunud olen...
See siis väike mõtekäik harrastaja pilgu läbi...
EDU
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.