Krossirajad algajale
Re: Krossirajad algajale
offtopic, aga võtaks siin kergelt moderaatori rolli:
mingi mees ütleb, et keegi teine algajatele sobilku raja asja ei tea kui keegi 73nda aasta Koval.
siis Mx77 ütleb, et maksab ikka teisi inimesi ka kuulata kui ainult ühte guru.
Siis 73nda aasta Koval ütleb et "tule välja, teeme rusikatega asja selgeks ja võta keegi Mella ka kaasa" (kuigi Mella pole midagi veel öelnud)
Siis Mella ütleb et kes see ikka tahab mingi riiukukega asja teha.....
Siis tuleb kohale kellegi vanaema
Siis tulevad juba veendunud jumalakummardajad et kaitsta 73nda aasta Kovali staatust ainuõige allikana ja kinnitavad oma usutunnistust Koval 73-le ja tema vanaemale.
Mis toimub? Kas foorum polegi mitte selleks et erinevaid arvamusi koguda ja siis iga lugeja teeb oma valiku keda uskuda? Või toihib uskuda ainult ühte ja õiget?
Mehed- mõelge sellele, kuidas te mõtlete. Mul on kodus kogu aeg elukaaslasega laste kasvatamise osas vaidlus, et kas mootorrattaga sõitmine teeb lolliks. Mina usun et ei tee, aga kui ma vaatan neid seisukohavõtte siin foorumis, siis hakkan endas kahtlema.
Mina olen leidnud Koval73 õpetussõnu siin mis on väga kasulikud olnud minu sõiduoskuse arengule, Sama ka Mella ja Mx77 seisukohtade puhul.
teemasse ka - olles ka oma endurorattaga erinevaid krossiradu proovinud, siis võiks lisaks ülaltooduile veel kiita algajale treeninguks Toilas Pühajõe rada. Jääb küll pisut kaugele - 170km Tallinnast ja oht on selles, et vihmavesi on sügavad uurded tõusudele- langustele tekitanud. Aga algajale hea, sest baseerub looduslikul reljeefil. Need superkrossi tüüpi rajad nagu Kuimetsa oleks alustamiseks ikka liiga vähe teravad kui sa lapsepõlves juba põhioskuseid omandanud ei ole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.