Võrr ei tööta

Teema algataja
HUNT05

Re: Võrr ei tööta

Lugemata postitus Postitas HUNT05 »

Lapsepõlves on mul olnud võre igasuguseid ja ainult üks jama oli nendega, siis polnud raha juppide ostmiseks ja ega polnud asju saada kah. Nüüd sai aastake tagasi üks riga 13 uueks tegtud. Mootorisse siis kolb,silinder rõngad, väntvõll, kõik tihendid, simmerlingid, laagrid, kontaktid, mähis, magnet, süütebool kondekas, küünal.. Kõik läks uus. Ja võrr sõidab nagu unistus. Pikemad otsad nii 20km järjest 50km/h kiirusega ja ei mingit muret :D
Siit ma tahtsin teha lihtsalt näite, et võrri mootor käima saada peab kulutama päris korraliku kopika ja asjad peavad olema korras.
Kindlasti kõik tihendid, eriti vända simmer. Siduri pool on vända ots ilma simmerita, seal on pronks puks ja see peab hea olema. Kolvikäik peab hea olema. Geneka magnet ei tohi loksuda vända otsas, kontaktid peavad ideaalsed olema. Traktori magneetost ma lugu ei pea, rikub võrri välimuse ära ja selle ehitamise vaeva eest osta uued mähised võrrile. (Korras originaal elekter toimib ilusti)
Minu võrr läks kogu täiega maksma 500eur (Mootorisse 200eur, ülejäänu veljed, rehvid, värvimine jne)
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”