Huumorit

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas pyta »

harimal kirjutas:

ameerikamaa Fireplay? :lol:

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

-Piilu-
Tsikkel: Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas -Piilu- »

A husband and wife were trying to set up a new password to their computer.
A husband, "Put 'MYPENIS' " and the wife fell on the ground laughing cause on screen was error, "Error. Not long enough."

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

Mees läheb koos väikese poisiga juuksurisse ja ütleb, et kõigepealt lõigake minu juuksed ära ja siis lõigake ära poja juuksed. Mehe juuksed lõigatakse ära ja poiss istub juuksuritooli. Mees ütleb, et kuni poisil juukseid lõigatakse, käib ta korra kõrvalolevas poes ära. Möödub 15 minutit, meest pole. Möödub pool tundi, meest ikka pole. Juuksur muutub juba närviliseks ja küsib poisilt, et huvitav, kuhu su isa nii kauaks jääb. Poiss vastab, et see mees pole ta isa, et ta mängis tänaval, kui mees tuli juurde ja ütles, et täna on tasuta juukselõikuse päev...

Your choice is Your half chance.
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

väga perses irwwww
korkele sobiks need,siis ulatuks dragil stardis jalg maha ja ei peaks olema viltu yhel kyljel,et varbaga maad puutuda :mrgreen:

rutska
Tsikkel: ON

Lugemata postitus Postitas rutska »

sepp kirjutas:

väga perses irwwww
korkele sobiks need,siis ulatuks dragil stardis jalg maha ja ei peaks olema viltu yhel kyljel,et varbaga maad puutuda :mrgreen:

:mrgreen:

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Ostetud Saksamaal. Hind poes 200 eur. Ostsisin 130 eest(sest väike praak olemas)

Päris UUED!aga väike praak olemas. vaata pildil...Kontsude kohal värvitud natukene teiste punase värvi tooniga ja mitte väga korralikult.

Aga poolt seda ei ole nähtav!

lol... originaal värk ilma kontsudeta aga kontsude kohad on värvitud kuna seal on praak olemas :D

(lol)

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

bigdog

Nukker mees istus juba pikemat aega baaris ja vaatas klaasistunud pilguga laual olevat täis õllekannu. Siis sisenes baari üks nahkades motomees, haaras laualt õllekannu ja jõi selle paari sõõmuga tühjaks. Laua taga istunud mees mees puhkes nutma.
Motomees: "Kurat, ära töina, ma tegin ainult pulli. Võta, siin on kahe õllekannu raha, osta omale uued joogid. t***, kuidas ma vihkan töinavaid mehi!"
Nukker mees: "Ah, mul on lihtsalt täna väga vilets päev. Kõigepealt hommikul magasin sisse ja hilinesin tööle. Boss oli maruvihane ja ma jäin oma tööst ilma. Parklasse minnes avastasin, et mu auto on ära varastatud. Politsei ütles, et lootust seda tagasi saada on tühine. Tellisin takso ja sõitsin koju. Maja ees avastasin, et unustasin oma rahakoti koos krediitkaardiga taksosse, aga see oli juba ära sõitnud. Majja sisenedes leidsin oma naise mu parima sõbraga voodist. Tulin otsejoones siia baari. Kogusin pikalt julgust, et tsüaniidiga mürgitatud õllega endalt elu võtta, aga siis tulid sina ja keerasid selle plaani ka kihva!"

Sukusuku
Tsikkel: Viffer ja Kawa
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Sukusuku »

Teed korda Eestis.
Kasutaja avatar

bigdog

Venemaa. Rabi pöördub sünagoogis juutide poole: "Ma sain aru, miks venelased meid ei armasta- me ei oska viina juua! Homme toob igaüks kaasa pudeli vodkat, valame selle kõik kokku ja õpime viina jooma!"
Aabram läheb koju ja räägib Saarale sellest, mida ta sünagoogis kuulis. Saara soovitab Aabramil kokkuhoiu mõttes pudelisse vett panna, sest et kui kõik on kokku valatud, ega siis keegi ei saa aru, et just tema sinna vett pani.
Järgmisel päeval valavad kõik juudid sünagoogis igaüks oma viinapudeli sisu ühisesse nõusse.
Rabi võtab kulbi ja segab kokkuvalatud vedeliku läbi. Siis võtab kulbiga pitsikesse vedelikku, maitseb seda ja ...vaatab kurvalt teise juutide poole ning ütleb: "Jaa, puhas vesi....vot selle pärast venelased meid ei armastagi...!"

Kasutaja avatar

Krizto
Tsikkel: Dnepr MT-9
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Krizto »

Kätes rool, mõttes joon :mrgreen:

Krizto <- keela ning saan indu juurde :mrgreen:

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Bill Gates rändas Aafrikas ringi, tegeles heategevusega .. no aga korraga sai Skype krediit otsa.
Helista siis Ballmerile, et "Kuule, osta mulle Skype krediiti".
Aga nagu Aafrikas ikka.. ühendus kehv .. osa sõnu läks kaduma ...

Billi pulmaöö. Hommikul ütleb noorik: "Nüüd ma saan aru, miks sa panid oma firmale nimeks Pisipehme."

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

madjs kirjutas:

Bill Gates rändas Aafrikas ringi, tegeles heategevusega .. no aga korraga sai Skype krediit otsa.

Billi pulmaöö. Hommikul ütleb noorik: "Nüüd ma saan aru, miks sa panid oma firmale nimeks Pisipehme."

Lost in translation? Originaal on inglise keelne?

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

madjs
Kontakt:

Loff kirjutas:
madjs kirjutas:

Lost in translation? Originaal on inglise keelne?

Pole siin kadunud midagi. Lihtsalt veidike peab teadma mida ostetakse, antudjuhul Skype, pakutud summa oli ka suht vahva, kahjuks ei mäleta täpset summat aga küsimus oli miljardites eurodes. Teise puhul on mängus lihtsalt väike nali sellega, et Microsoft (omanik siis hr. Bill Gates) tundub natuke sõna väänates olema pisipehme, kui Eesti keelde tõlkida. Viimane ei toimiks ingliskeeles kindlasti. Ps. kumbagi pole ise välja mõelnud, ikka netiavarustest silma jäänud.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

madjs kirjutas:

Pole siin kadunud midagi. Lihtsalt veidike peab teadma mida ostetakse, antudjuhul Skype, pakutud summa oli ka suht vahva, kahjuks ei mäleta täpset summat aga küsimus oli miljardites eurodes. Teise puhul on mängus lihtsalt väike nali sellega, et Microsoft (omanik siis hr. Bill Gates) tundub natuke sõna väänates olema pisipehme, kui Eesti keelde tõlkida. Viimane ei toimiks ingliskeeles kindlasti. Ps. kumbagi pole ise välja mõelnud, ikka netiavarustest silma jäänud.

8,5 miljardit USD-i

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

madjs
Kontakt:

Enda jaoks tundus juba see lause, et Bill Gates rändas Aafrikas ringi, tegeles heategevusega .. suht koomiline.

Kasutaja avatar

Pontus

mind ennast ajas naerma see 8,5 muljardit usd-i , oleks siis veel eurodes aga usd-is ...

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

Ei jaga matsu, mu arust miljard on igas rahas palju. Pole ju suurt vahet kas dollaris või euros, enivei sellist summat ära kulutada enam üks inimene ei jaksa. Tehke nalja parem, irvhambaid ju foorumis peaks olema.
Jebunn trava ravib kõike muide.

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

pontus kirjutas:

mind ennast ajas naerma see 8,5 muljardit usd-i , oleks siis veel eurodes aga usd-is ...

Äkki seletad - mis selle summa ja valuuta juures nii lõbusat on (võrreldes eurodega näiteks), saavad teised ka naerda 8) .

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

http://www.auto24.ee/used/654165

Muu informatsioon
Ülevaatus kuni 06.2011, Eestis arvel, hooldusraamat, NB! Kõrvalistuja ukse nurk, alumine karp mõlkis - sõidetud puidust äärekivi vastu (Mazda esinduse pakkumus oli 450-500eurot). Mõistlik tingimis võimalus!
Sõiduki asukoht: Tallinn, Eesti

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

Pihelgas kirjutas:

http://www.auto24.ee/used/654165

Muu informatsioon
Ülevaatus kuni 06.2011, Eestis arvel, hooldusraamat, NB! Kõrvalistuja ukse nurk, alumine karp mõlkis - sõidetud puidust äärekivi vastu (Mazda esinduse pakkumus oli 450-500eurot). Mõistlik tingimis võimalus!
Sõiduki asukoht: Tallinn, Eesti

Ei taha vist tunnistada, et sõitis metsas kännu otsa :mrgreen:

Riga 13 -> Suzuki TS125 81.a -> Suzuki GS500E 91.a -> Suzuki GSXR 600 K1 -> BMW F650GS 2000.a
Kasutaja avatar

Pontus

bitter kirjutas:
pontus kirjutas:

Äkki seletad - mis selle summa ja valuuta juures nii lõbusat on (võrreldes eurodega näiteks), saavad teised ka naerda 8) .

Krt , naljakatest asjadest enam üldse ei saada aru v???? Euro ja USD kurss on ju praegu 1.39200 :wack: :wack: :wack:

extremist
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas extremist »

pontus kirjutas:
bitter kirjutas:
pontus kirjutas:

Krt , naljakatest asjadest enam üldse ei saada aru v???? Euro ja USD kurss on ju praegu 1.39200 :wack: :wack: :wack:

Ongi noh :wack: mul ribikardinad punased

Kasutaja avatar

Pontus

extremist kirjutas:

Ongi noh :wack: mul ribikardinad punased

Ä mis need ribikardinad USDi kurssi puutuvad?

silver
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas silver »

Tõestisündinud lugu ühe minu sõbraga, tema kirjeldus olukorrast:

"Ootan mina vikerkaare peatuses saue bussi 190
aga
buss sõidab minust nagu postist mööda
helistasin siis harjumaa liinidesse, kes tegeleb 190ga
olles eelnevalt ka alkoholist julgust kogunud
hakkasin nendega tõrelema
toon siis nende vestluse...M olen mina ja HL on nemad
M: Tere, seisan mina vikerkaare peatuses, kaks kohvrit sularahaga kaasas ja tahtsin bussi peale minna, aga bussijuht sõitis minust tuimalt mööda. Mul jäi nüüd tähtis tehing vasetehasega katki
HL:Tere, meil on uued bussijuhid, väga vabandan
M: Tädi, minu poolest võivad teil uued rinnad ka olla aga minu tehing jäi siiski katki
HL:Tõesti väga vabandan, kas te kätega lehvitasite?
M: Ma võisin siin...
M: m**n* ka lehvitada, bussijuhi silmad olid nagu pääsukese vitud, nägi vaid sirget joont enda ees
HL: Kas soovite asjale ametliku käiku anda
M: Ma soovin Sauele saada
HL: Me ei saa enam bussi ümber keerata
M: Jäängi siia pihku peksma ja viina jooma? Ma tahan sauele
HL: Öelge palun uuesti peatuse nimi kus te olete
M: Vikerkaare
HL: Selge. Saadame teile takso. Tõesti väga vabandame sellise vahejuhtumi pärast
kurat
saingi taksoga kohu
koju
nende kulu ja kirjadega
lol
vahel tasub ropendada."

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Pidid ikka siga purjus olema, et Kuressaare asemel Sauele tahtsid :wack:
Teinekord, kui jälle rahakohvrid näpus, helista mulle, ma toon su Sauele! :bsmile:

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

madjs
Kontakt:

koi kirjutas:

Pidid ikka siga purjus olema, et Kuressaare asemel Sauele tahtsid :wack:
Teinekord, kui jälle rahakohvrid näpus, helista mulle, ma toon su Sauele! :bsmile:

Heh olen näinud inimest kes jooma käigus kibeles Saaremale, sai seal ära käidud ja kui tagasi jõudsime hakas hala pihta, et millal me siis lõpuks Saaremaale minema hakkame, tegelane jäi alles siis uskuma, et Saaremaal käidud kui pilte näitasime. Kaine autojuhina ei soovita selliste koomikutega reisimist, kui ennast sama soodaks juua siis vast ok. :wack:

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Kunagi sõitis soome vahet laev, nimega "Geotg Ots". Ükskord oli kusagil ajakirjas pikk intervjuu selle laeva kauaaegse kapteni Kolloga ja ajakirjaniku küsimuse peale, et milline on kõige koomilisem seik nende aastate jooksul, vastas kapten:
"Saabusime Tallinnasse, reisijad kõik maha läinud, peale ühe, kes jäi endale kindlaks, et tema sõidab Keilasse..." :mrgreen:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

piloot kirjutas:

"Saabusime Tallinnasse, reisijad kõik maha läinud, peale ühe, kes jäi endale kindlaks, et tema sõidab Keilasse..." :mrgreen:

sepp? :roll:

Midnight bugs taste best.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”