SBK
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
Re: SBK
Allan.....ausõna oleme me iga jumala kord arusaanud. Mida sa ei valiks või ei ostaks. SEE ON PARIM ! Sa ei pea oma kõiki oste kaitsma igakord foorumites!
Tore vaadata ka ,et koondasid netist kõik bmw kiidu sõnad kokku. Kindlasti on bmw läbinud põhjaliku testi sinu kättes kuni 9000 rpm .
Nüüd kui rpm piiraja maas . Loodan ,et saad kasutada ka kõiki neid häid omadusi !Bmw on igatepidi hea tsikkel ! Jah on ta kõige võimsam seeria tootmises olev 1000ccm tsikkel !
Kaasa arvatud on teised tsiklid head. Iga üks valib seda mis talle paremini kanni alla sobib ,et kiiresti sõita
Korke...sa oled lahe tüüp , sa tead, et ma suhtun sinusse igati hästi. aga, ma hakkan sind tehnika kohapealt siis kuulama kui sa oled õppinud solenoide õigesti regullima
ja veel - ma ei ole netist bemmi kohta midagi vaadanud!!! selles ehk ongi vahe, arutelu toimus natuke teistest infoallikatest pärineva põhjal.
ja minu eesmärgid sel hooajal on trenni teha, valmistada ennast parimal võimalikul moel ette 2012 hooajaks, et järgmisel kevadel oleks võtta hea pill kus asjad on juba paigas. sama teema ka iseendaga. muid eesmärke see hooaeg ei ole.
ja sissesõit on mul tehtud väga hästi, esimese dynotamise vahe Klauseni ja minu tsikli vahel 8 hp minu kasuks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.