SBK
-
allan777
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
Re: SBK
Rääkisin Markoga sel laupäeval ja temal ei ole veel võimalust olnud Apriliat proovida.
Nagu ma sulle juba alguses ütlesin, et neid asju ei ole mõtet võrrelda tähenduses üks on parem, kui teine. Kõik sõltub eelistusest, Aprilia on kompaktne, ülihea juhitavusega ja BMW on võimsam.
See on inimestes endis kinni kumba nad eelistavad kas Itaalia V4 lõrinat või rida 4 kiunumist. Mõlemad on superhead.Tundnuks ma end BMWl mugavalt ja soovinuks ma hobujõude oleksin ma BMW saanud soodsamalt kui Aprilia. Eelistan kompaktsust
tead, teeme testi, võiks kuskile laagrisse minna ja ma annan sulle bemmi proovida, sellisena nagu ta mul tehtud on. ja hea meelega prooviks ka sinu pilli. eks loomulikult, võõra pilliga viimast ei pea võtma aga tunnetuse peaks mingite ringidega selgeks saama küll.
selle itaalia lõrinaga on nagu itaalia naistega - siis kui töötab on mõnna...aga väga tihti ei tööta, küsi Klauseni käest
.
passadka kohapealt meeldis mulle omamoodi ka aprilia aga bemmi passadka oli tuttavlikum yamu otsast sinna istuda.
ja imelik, et Marko nii ütles. kuna minu teada ta proovis factoryt ja isegi rajal pärnus. aga võibolla ma eksin
.
bmw sain minagi soodsamalt kui lett, odavamalt kui oli ka kawa pakkumine ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.