Sotsiaalne keskkond informeerib rattureid
-
Teema algataja
Re: Sotsiaalne keskkond informeerib rattureid
-Piilu- kirjutas:Ehk siis Biker.ee heade linkide ja Huumori teema?
Ei tore kui poisid propageerivad. Aga ei mõista, kas tegu on sooviga biker.ee-le leida alternatiiv või lihtsalt soov endale oma kommuun luua? Ei leia, et siin oleks see videode ja piltide lisamine nii halb ja keeruline ning infoliikumine oleks võrdne infosuluga?
Luban ennast näkku lüüa kui ma millestki jälle valesti aru sain.
PS! Mart kas sa nii sileda rehviga sõidadki stunti, mille sa ükspäev Jaapani auto juurest peale korjasid
Minu meelest ka, las olla, ei häiri. Keegi peab ju kommuune tegema. Mina isiklikult ei salli pooli asju mis mu fb esilehele ilmuvad(et kellegi merisiga vahetab karva ja muu selline jama inimestelt keda ei teagi), seega veelvähem viitsin vaadata kuidas iga sekund keegi oma rollu ja krossivideosi või jumal teab mida lisab. Siin on hea, vaatan mida tahan. Aga tore et keegi tegeleb millegiga, maha ei laida kindlasti.
PS: Jaapani autos käin kolm korda nädalas rehve vahetama, pigem nägid mind rehviga mis alt ära tuli Või rinka slickiga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.