Planeta 5 ja Jupiter 4 paremaks. → Re: Planeta 5 paremaks.
Re: Planeta 5 paremaks.
argo_1974 kirjutas:Teeks lühidalt:
- 60 kraadi eelsüütenurka ei kannata ka ükski neljataktiline välja, kahetaktiline ammugi. Kahetaktiliste levinud ESN on u vahemikus 25-20 kraadi.
- kompressioon 10,2 bar ehk 148 psi on veel enam-vähem norm, peab aga ütlema, et tänapäeva pliivabade kütustega suht piiripealne. 2T tootjad kaasajal üldiselt nii kõrget komput ei kasuta.
- Video järgi tundub pigem, et Reed-süsteem ei tööta korralikult.
Imfsoftist:
- tundlikku lahtist elektroonikat ei paigalda ükski tehas geneka juurde temperatuuri ja mustuse meelevalda. Ja ükski normaalne tehas ei kasuta pickup-na (süütesensor) ka optikat. Simple as that.
Hommik!
Kui nüüd istuda ja rahulikult mõelda, siis 60 kraadi on tõesti ulmeline. See 60 kraadi tuli vene IZH foorumist, kus oli spetsiaal teema antud süüte paigaldamisest ja tegin nende juhiste järgi. Selle kohta leidus ka videosi, kus sama plaat peal.
Säde käib siis kui plaat "ära lõppeb" Ma keerutasin seda ühte pidi ja teist pidi ning jõudsin loogilisele järeldusele, et süüdet pannakse paika A.S.S Siis plaadi alustav serv näitab, kus peab andur olema ja nii automaatselt ongi süüde paigas. 180-120= 60 kraadi. Kuidas te nende plaatidest aru saate?
Kui tahta selle plaadiga 25 kraadi, siis plaat peab olema hoopis 155 kraadi, mitte 120. Ehk 180-155=25 kraadi.
Sobrasin piiblis ja seal annab 4mm Ü.S.S mis on 25...27 kraadi. Kui ma nüüd mõtlen, kui palju ma seda plaati keerata sain, siis 20 kraadi peale ma küll teda ei keerand, pigem 35. Teen uue plaadi ja sihin kraade 25 peale.
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.