Mida kujutab endast Riga s-62 (Täpsustatud: RIGA 22) → Re: Mida kujutab endast Riga s-62
Re: Mida kujutab endast Riga s-62
Tänan väärtusliku info eest. Nüüd tean, mis loomaga siis täpsemalt tegu on.
Niiaplju kui kui ratast uurinud olen vahepeal, tundub tal olevat tuled terved.
Vedrustus tundub ka töötavat korralikult. Kuskil garaažinurgas peaks olemas olema ka originaal ,,A'' jalg.
Istme nahka on nõelutud äärtest, istme aluses ,pakiruumis" originaalvarustus kott kaasas koos mingisuguse tsiklilukuga. Kui nö ,,teibituuning'' kõrvale jätta ja see koorund värv, siis on enam-vähem asi. Leidsin isegi teise velje koos tavalise rehviga (tundus olevat lapitud). Ees minu jaoks kulunud rehv all, taga on tutikas krossirehv all .
Ei tegelikult-ei loodagi mingit hingehinda selle eest saada. Lihtsalt mõtlen, et kas viia suve lõpupoole või sügisepoole vanarauda ja saada kilogrammide eest midagi või kui kellegil on masina vastu soov ja tahab seda töökorda saada (uus värv, väike timmimine jne) siis palun. Ainukene viga on rattal see, et käigukasti minev trossi ots on puruks läinud. Omal garaažis teist trossi silma küll ei jäänud. Aga jah, igasugust tsikli pudi on seal küll vanast ajast alles. Isegi vedeleb mingi külgkorviga ratta poritiib, igasuguseid esiharke(kahvleid), raame jne.
Aga jah, kui keegi soovib ratast omale saada, siis palun, ega ma kinni ei hoia. Mõningane pakkumine siis PS-i teel mulle ja vaatame. Kuna ratas otseselt veel jalus pole, siis ütleme et suve lõpuni/sügiseni oleks vast aega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.