põrusin eksamil

Kasutaja avatar

karl330
Tsikkel: ZX12R

Re: põrusin eksamil

Lugemata postitus Postitas karl330 »

Mina käisin autokoolis rakveres ja eksami tegin tallinnas. Järjekord oli lühem. Sõiduõpetaja küll ei soovitanud sinna minna kuid mul kiiresti lube vaja.
Olin enne lugenud et ei ole soovitav ise rattaga kohale sõita. Siis võtsin firma bussi ja hakkasin eksamile sõitma. Kuid pooles linnas tuli meelde et ratta võti jäi maha. Niisiis tagasi tööle ja arki jõudes vana ootas mind ja eksamine ei võtnud kuna jäin 7 mintsa hiljaks. Ajasin siis vähe seal juttu temaga ja vaatasain kuidas järgmine oma eksamit teeb, panin uue aja, sain mingi nädalaga. Läksin tund varem kohale ja uue eksaminaator ootas. Kui see kuulis et ma koolis käisin rakveres ja sõidan tallinnas siis oli ta imestunud et kuidas julgen jne... ütlesin et pean ju igalpool sõitma nii et vahet pole. Siis tegin platsi sõidu ära. Kasutasin üht sõbra enduurokat. Polnud sellega enne sõitnud, ajas esimese ratta ikka õhku ka korra platsil. Eksaminaator kutsus endajuurde siis ja ütles, ma usun et oled kõvamees ja sõidaksid tagarattal ka selle harjutuse ära kuid nüüd tee nii nagu peab. Tegin uuesti ja siis linna. Linnas oli kõik korras, paar pisiviga oli kuid nendest saime jagu.
Ütleme et sel vanal oli hea tuju ja ju aitas ka see et ta teadis et ma rakverest tulen.
Täiesti oleneb nende tujust. See esimene eksaminaator oleks võinud mind eksamile võtta kuna ma ei jäänud üle 10 minuti hiljaks. Teine vana oli väga normaalne.
Kuid edu lubade tegemisel.

Köögimööbel, garderoob, eritellimusmööbel
http://www.hektolan.ee
Valve-,video- ja ATS süsteemid
http://www.securitas.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”