Bridgestone, Metzeler ja Avon rehvid, kust?

Kasutaja avatar

Teema algataja
tsiklonaut
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas tsiklonaut »

Mitas ja Heidenau ei paku minu rattale minevat mõõtu. 19" 110 ette ja 17" 150 taha, õhukummita.

Conti TKC80 olen taga ajanud juba mõnda aega, mis peaks minu sõidustiili ideaalrehv olema. Pidavat nii saama, kui võtad ilgemalt suure tellimuse sisse, mälu mööda seal 100 rehvi suurusjärgus värk..., mis Eesti oludes on astronoomiasse kalduv arv.

Pirelli vuntsidega sain jutule (kummimees.ee), võtavad väidetavalt tellimuse sisse peale Exoticat. Nii et kellel veel raskerelvast enduro, siis on üks tõenäoline heade rehvide allikas juures. Pirelli'l on Scorpion MT90 nimeline dual purpose rehv sellises mõõdus, mille testid vägagi positiivseid tulemusi andsid.

Bridgestone'ga tundub seis tõesti OK olevat, ja tundub, et justkui on tegemist ühe kättesaadavuselt parima motorehvi brändiga Eestis.

Ramo'l ei näe Michelini T66 ega Anakee nimelisi rehve hinnakirjas jällegi... :( Anakee'd samuti kiidusõnu ümber maailma pälvinud ja sooviks ka ise ära proovida need sussid, aga võta näpust...

Metzeler on siis tõenäoliselt puhtalt tellimise kraam? On keegi proovinud tellida siitmaalt?

Avon tundub olevat siis ehk kõige kahtlasema kättesaadavusega(?)

Terv., tsiklonaut aka ühe eesti motoinimese rutiinne tarbimis-elu käib vististi suuresti mööda välismaiste netipoodide võrgus.
Viimati muutis tsiklonaut, 11 Mär 2005, 00:26, muudetud 3 korda kokku.
.::: R1100 boGSer :::.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”