Mootor ei lähe soojaks
-
andrias
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
Re: Mootor ei lähe soojaks
munaz kirjutas:Ma ka ei põeks selle pärast. Pole siiani sõitnud ühegi tsikliga, mis autole omaselt väga väikest temperatuurivahemikku hoiaks (a la 85-90C). Kuigi tsiklid on samasuguse vesijahutus süteemiga, tunduvad käivatki suuremas temperatuurivahemikus - näiteks termostaat avaneb juba 50C ja ventikas läheb tööle alles 95C.
Võimalik, et kõik need (ca 10) tsiklit, millega mul kokkupuudet on olnud, on olnud vigaste termostaatidega, aga pigem kaldun arvama, et tsiklimootorid ongi sedasi konstrueeritud.
Mul jällegi trehvanud kõik mootorid ilusti temperatuuri hoidma. Viimane zx9r hoiab eriti hästi-rull põhjas või maas ikka 84 kraadi +4 -2.
Vedelikjahutusega mootorid ongi loodud töötama stabiilsema temperatuuriga- saab detailid teha täpsemad, suurem võimsus, pikem eluiga.
Õhkjahutusega mootoriosad suurema dolerantsiga suurema soojuspaisumise vajaduse pärast.
Nii olen ise asjast aru saanud ![]()
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.