põrusin eksamil
Re: põrusin eksamil
Tegin niisamuti Talinnas eksami. Oktoobris 2010. Tagasi ARKi platsile jõudes ja endale peale parkimiskoha leidmist istusin ratta seljas veel mitu minutit. Lihtsalt niivõrd halb tundus mulle enda sõit, kuna vihmasajus mässasin pidevalt visiiriga ning teele sattus ka paar tänavat, mida ma ei tundnud. Enne eksamit ütles õpetaja, et see mees tahab kindlasti, et 50 alas sõidetaks viiekümnega ja 70 alas 70nega. Mainisin lõpus ka seda, et jäin liiga pikaks ühele ristmikule seisma, sest püüdsin arvestada ka eksaminaatori autot, no et see liikuvasse liiklusvoolu ära mahuks. Tema seepeale, et poleks ma pidanud muretsema midagi, küll tema järgi jõuab. Üllataval kombel heitis eksamineerija mulle ette vaid seda, et oleksin pidanud ka parklasse jõudes paremale vaatama, kuna seal pidavat mõned hullud 70nega sõitma. Ma siis ilusti vabandasin oma ettevaatamatuse suhtes ja ütlesin, et mina nii küll ei sõidaks:) Eksam sooritatud. Ei ole see Tallinnas nii hull midagi. Igal pool on tänavaid ja ristmikke, kus võimalik eksida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.