Mootorratta tehnoülevaatus
Re: Mootorratta tehnoülevaatus
mart211 kirjutas:Sõidad 5 aastat tsikliga, müüd maha ja uus omanik sõidab kodupoole ning mootor jookseb kotti. Kes on süüdi, kes mootori ära väsitas?
Seda küll, aga milline diisliomanik laseb ja hoiab pöördeid piirajas nagu seda ülevaatusel tehakse? Ma ütleks, et see osa ülevaatusest on ebanormaalne.
Mis tänaval autode tahmamisse puutub, siis ülevaatuse ajaks on väga kerge näite normi ajada vaatamata sellele, et auto on igapäevaselt tõeline tahmakoll. Kilomeeter-paar enne ÜV punkkti üle keskmise pööretega sõita ja ma pole näinud veel diislit (isegi vanad oopeli rondid) mis selle peale näitudega ülevaatuselt läbi ei läheks. Samas mu 2001 PD diisel on kütuse suhtes nii peps, et ühe paagitäiega kaob teine auto peeglist vaadates musta pilve sisse ära ja samas järgmise paagitäiega on elu ilus jälle.. Olgugi et ainult Statist tangin
Tsikliga ülevaatusest kogemus eelmisest aastast kus käidi ümber 2007 aasta XT (LS seal 3000kmk kanti) ja vaadati et see nii uus ratas ja siin pole midagi üle vaadata Ja ega tegelikult polnud ka, sest seda ratast hoitakse paremini kui naist..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.