RF-i spidomeeter ei tööta

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
etukas
Tsikkel: Suzuki GSF600S

RF-i spidomeeter ei tööta

Lugemata postitus Postitas etukas »

Probleem siis selline, et Suzuki RF600R-il spidoka tross on terve aga mingi muu kala on sees, et ei tööta. Vist ajami juures on midagi jamasti. Kas keegi oskab öelda kust saaks mingit manuali spidomeetri trossi paigalduse kohta? Või milles veel probleem võib olla? Kuidas lahendada? Lihtsalt lahti võtta ja järgi vaadata?

Learn to ride or die trying
Kasutaja avatar

argos

Re: RF-i spidomeeter ei tööta

Lugemata postitus Postitas argos »

Olin samasuguse probleemi eest pärast tsikli ostu, minu puhul ütles juba omanik ära, et tigu on õhtal.
Pmst seal muud nagu väga vist olla ei saa, kui spidoka enda sees midagi ära koolenud pole.

Igatahes alt keera selle trossi otsamuhv lahti ja võta välja, siis keera alt otsast näpuga ringi mingi asjaga, vaata, kas spidokas reageerib, kui reageerib, on spidoka tigu õhtal.
Tigu on http://cdn.cheapcycleparts.com/images/S ... 996_54.png olev jubin number 7.
Teo sisu eraldi osta ei saa, kõike müüakse ühe kompotina.

Motohoov andis 01.06.2010 hinnapakkumise 1170 EEK. Kuskil tartus pakuti veel meeletuma hinnaga.

Pilt
Mina taastasin enda oma.

Kasutaja avatar

Teema algataja
etukas

argos kirjutas:

Olin samasuguse probleemi eest pärast tsikli ostu, minu puhul ütles juba omanik ära, et tigu on õhtal.
Pmst seal muud nagu väga vist olla ei saa, kui spidoka enda sees midagi ära koolenud pole.

Igatahes alt keera selle trossi otsamuhv lahti ja võta välja, siis keera alt otsast näpuga ringi mingi asjaga, vaata, kas spidokas reageerib, kui reageerib, on spidoka tigu õhtal.
Tigu on http://cdn.cheapcycleparts.com/images/S ... 996_54.png olev jubin number 7.
Teo sisu eraldi osta ei saa, kõike müüakse ühe kompotina.

Motohoov andis 01.06.2010 hinnapakkumise 1170 EEK. Kuskil tartus pakuti veel meeletuma hinnaga.

Pilt
Mina taastasin enda oma.

Aitäh. Spidokas reageeris küll muidu. Mismoodi sa enda oma taastasid? Mis selleks tegid?

Kasutaja avatar

argos

Lugemata postitus Postitas argos »

Minu omal oli see trossi tigu-hammasratas(metallist hammasratas teo sees) ära söönud võlli küljes liikuva hammasratta(see mis pildil).
Mina lõikasin enda omal selle silinderja hammasvöö küljest ära, leidsin ühe väga õhukese seinaga, kuid tugeva ja õhukese plasttoru ning keerasin äralõigatud hammasvöö teistpidi ning liimisin sulaliimiga teistpidi külge, pannes toru tugevduseks.

Siiani on kestnud edukalt, ptui ptui ptui.

Enne:
Pilt

Pärast
Pilt Pilt

Kasutaja avatar

Teema algataja
etukas

Njah...selleks, et täpsemalt järgi vaadata, peab ratta alt ära võtma.....aga mul ei ole seda kuskil teha paraku :S

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”