Mitu liitrit 100 km kohta kütust võtab?
-
Teema algataja
Re: Mitu liitrit 100 km kohta kütust võtab?
ping kirjutas:Tuginedes TPI uuringule siis VAZ 2101 kasutas liikumiseks 90 km/h 25hp ja liigselt kulunud küte tuleb antud mootori kasuteguri arvele kirjutada (kasutatud pöörete vahemikus).
Ma võin seda oma kopikaga sõidetud aastate kogemustepagasist toetada - normaalne kütusekulu maanteel on kuskil 8L, aga ainult siis, kui kiirus 80km/h hoida. Niipea kui 90+ paugutama hakkasin, tõusis kütusekulu 12L+ peale. Ja oh seda tankimislõbu, kui subrjoonok ka sabas tilpnes..
Negativistidele niipalju, et mu kollane välk jookseb senini 140 välja. Ilmselt ka rohkem, aga nii pikka sirget pole ma veel Eestis leidnud
Moraal - 2101 on kruiisimiseks mõeldud.
Ja teemaalgataja on lihtsalt nõrk. Aga ega ta seda vist ise enam lugema ei satu. Kuigi ma ei imestaks, kui ta siin anonüümsena edasi nilliks, väljamaal on foorumid suht samasugused, kordades rohkem "normaalseid ja abivalmis" tegelasi küll, aga samamoodi kordades rohkem trolle. Pubeka elu on juba selline keeruline sihukestes oludes, eriti kui pole antud ei nutti "vastu plõksida" või katus lihtsalt iga pisikese aasimise peale tuule alla võtab. Tore, et mu pubekaajal olid internetifoorumid BBS tasemel ja dial-up ruulis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.