navigatsiooniseade
-
isakene
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Re: navigatsiooniseade
Garminiga on see jama jah, et kipub sind vahepeal väikestele teedele juhatama. Isegi sellist nalja teeb, et laseb trassil liikudes läbi peatuskohtade sõita.
Selleks, et sind ainult mööda suuri teid juhatataks, peaks olema softist "truck" versioon, ehk siis veokitele mõeldud asi, mis veidi teisele loogikale üles ehitatud. Ma ei ole sellega täpselt veel tuttav, et kuidas ja mis tingimustel ja millele, kes tahab, küsib ise softitootjatelt järgi. Kui ma näiteks oma Saksa-reisiks läpparil marsruuti koostan, siis võivad Garminil MapSources olla kõik tingimused maksimumile keeratud, väiksemate teede kiirused maha ja highway eelistus kõrgeim, aga kui ma selle tracki Garminisse CityNavigatori peale üle kannan, kipub ta ikka väikesi teid sisse viskama. Samal ajal läpparis jooksev MS AutoRoute seda viga ei tee, track on suure kaubiku jaoks optimaalne ja seda täiesti keskmiste settingutega.
Oregoni ekraan on tume jah. Samas, tuleb jälgida, et mitu kaarti korraga aktiveeritud ei oleks, see teeb pildi tumedaks. Ise kasutan veel tsiklisõidul teibiga külge tõmmatud päikesesirmi. Ja jälle üks Eomapi eelis - alates 300m mõõtkavast läheb kaart heledapõhjaliseks ning on päikeses täiesti loetav.
Oregonide võrdluseks mine garmin.ee ja tekita võrdlustabel. Suuri erinevusi neil ei olegi, enamasti pisiasjad ja needki pühapäevaorienteerujale või autokasutajale suht kasutud. Neile kes geocashingut või muud mängivad, on ilmselt mingi tähtsusega...
56 486769 isakene@gmail.comLiitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.