navigatsiooniseade
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
Re: navigatsiooniseade
motoratsutaja kirjutas:Nii, sai eile ära testitud väikese sõiduga Garmin Oregon 200 käsi GPS. Teeb oma töö täitsa ära aga peab olema valvas ekraani jälgima, kuna hääljuhistega harjunud ja kui neid pole siis sõitsin 3 korda vähemalt teeotsast mööda
segaseks jäi ka see, miks ta mind võssa juhatas ja käskis sõita mööda sellist teed, mis meenutas vaevalt jalgrada. Seadetest oli mul valitud liikumisviisiks auto/mootorratas ja noh tsikliga veel oleks kuidagi sealt läbi sõitnud aga ma ei kujuta ette kuidas see oleks pidanud autoga välja nägema
ei leidnud seadetest ka kuskilt, et midagi väga valesti oleks olnud.
Kõige häirivam oli minu jaoks selle oregon 200 juures see, et ekraan on ikka pime mis pime. Eile oli küll pilves ilm ja ekraani heleduse reguleerisin max peale aga ma ei kujuta ette mis siis saab kui päike paistab, siis ei näe vist mitte tuhkagi enam. Huvitav kas kõikidel oregon seeria mudelitel on see ekraan nii pime...? Zümo 660 kõrval võrreldes õhtul 21:00 ajal oli Zümo lausa silmi pimestav ja oleks vajanud heleduse vähendamist samas aga oregonile oleks tahtnud juurde keerata taustavalgust
Kas keegi suudab ära seletada, mis neil oregoni mudelitel vahet on 200, 300, 450, 550 peale hinna ???
- ekraanid on kõigil sama suured ja puutetundlikud
- reso on kõigil sama
- kaal on kõigil sama
- akud samad
- vettpidavus sama
- mälu sama v.a 200 millel on sisemälu 24 mb ainult
- 200 mudelil pole elektroonilist kompassi
jne jne jne...Ainult hinna vahe 250-440 EUR
vot ei jõua mulle kohale kus on point...
TO: sitikass oled saanud oma Zümo 220 testida ka juba, kuidas kommenteerid ?
Tere. Pole veel testinud .
Annan kohe teada kui olen esimese tonni läbi kärutanud. Lähen Dubrovnikusse ja see tee peaks andma korraliku ülevaate mis see Zümo 220 endast kujutab
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.