Rehvi kulumine/ rehvi rõhk

Kasutaja avatar

a.r.x
Tsikkel: suht risu

Re: Rehvi kulumine/ rehvi rõhk

Lugemata postitus Postitas a.r.x »

Vidget kirjutas:
madispilt kirjutas:

Kuna olen ise samasuguse lõhkise küna ees, siis olen vähe uurinud mida järgmisena alla panna. BT016 keskosa pidi olema kulumise osas samaväärne BT021ga, mis on BT023 eelkäija. Seega BT016 ei tohiks nii kiiresti otsa lõppeda. Ma lihtsalt kahtlen selles, kas ma kogu selle rehvi potentsiaali ära kasutan. Puhtalt läbisõidu pärast oleks mõtekas vist BT023 kasuks otsustada. Väike hirm on aga kurves pidamise osas. Kel on BT016 või BT023ga kokkupuuteid võiksid muljetada.

BT023 kohta on esmamulje väga hea, kuigi 3 nädalase kasutusperioodi jooksul ei saa kulumisest eriti midagi rääkida ja rattaks ei ole baigiline.

EElmine hooaeg sai BT023R rehviga läbitud 16000 km ja kurvides probleeme polnud aga vihmaga oli libe ! 80-90 km/h kiiruse juures autost möödudes tõmbas 6 käiguga ratta ringi ja igatahes junn oli jahe :wack: Eks need Eesti teed on ehitatud sellest pigist või tõrvast mis on vihmaga sigalibedad!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”