Teadmiseks saartele sõitjatele: mootorrattaga sadamas
Re: Teadmiseks saartele sõitjatele: mootorrattaga sadamas
Minu kogemus Hiiumaa praamiga järgnev.
Minek 22.06 kell 14.30, Rohuküla-Heltermaa:
- kuna bronnipileti soetamiseks oli 22.06 lootusetult hilja siis ostsin netist tavajärjekorra väljaprinditava e-pileti (päevapilet)
- sõitsin tsikliga otse e-pileti järtsi (mida oli 3 väravat). Valisin kõige väiksema järjekorra, oodata tuli 3 autot, andsin oma paberi kassamemmele ja see avas mulle värava ning sõitsin kohe siklite ritta (oli vist nr.2 - kaherattalised maha maalitud).
Tulek 25.06 kell 15.00, Heltermaa-Rohuküla:
- ostsin netist jällegi tavajärjekorra e-pileti, kuid seekord SMS variandi, ehk siis minu tel. number registreeriti ja saadeti kinnituseks SMS-iga pileti kood.
- sõitsin tsikliga jällegi tavajärjekorrast mööda e-pileti järtsi. Ootasin 4-5 autot, kui olin tõkkepuu taga siis helistasin tõkkepuu numbril (märgitud tõkkepuu automaatika peale), tõkkepuu avanes ja sõitsin ritta nr. 2. Seekord paistis rattureid olevat erinevates ridades ja autodega segamini, kuid peale said kõik.
Arvatavasti on Saaremaa praamiga täpselt sama lugu, kui juba tõkkepuu taha kai peale saad siis pole enam mingit probleemi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.