Järjekordne algaja.
Re: Järjekordne algaja.
Syn kirjutas:Suured tänud asjalike vastuste eest. Juba jälle natukene targem... ja lollim ka
. Hulk küsimusi juures.
Esiteks: Need eeltoodud ratta hooldus kulud. On need tavalised? Pigem õnnestunud ostule omased või pigem õnnetule ostule omased? Iseenesest need mind ei morjenda, sest kõige suurema 8,5k eest paistab et sai kõvasti tehtud. ja nagu aru saan, siis see terve hooaja lõikes? Arvestades, et mu neljarattaline imes mu rahakotist 6k eek tänu kahele mootori andurile (ja seda DETSEBRIS!), siis 8,5k eest tundub seal kõvasti tehtud olevat. Kuidas ninjadel nende juppide saadavuse/kestvusega/hinnaga need lood on?
D
Selle minu 8,5k korraga väljemineku tõttu ei tasu nüüd ära ehmuda. Mul lihtsalt juhutusid kõik asjad korraga kokku. Seega lasin ka korraga ära teha. Oleks võinud ka jupiti kui libiseva siduriga ning mitte korras rattalaagritega ning lekkiva mootori tihendiga ei ole päris mõistlik sõita. Ja ma usun et minu ratta eelmine omanik(ud) ei olnud ka just kõige hoolsamad. Toodud oli Itaaliast ja jumal teab kes ja mis moodi seda seal kasutanud oli.
Varustusest peaks ikka olema kohe kõik enne kui sõitma hakkad. Kiiver, jope, püksid, kindad , saapad. Mina esimene aasta sõitsin ka ilma korralike pükste ja saabasteta. Peale seda kui korra asfaldil teksadega lohisenud oled ei taha ilma täisvarustuseta sõitagi. Sa võid ise kuitahes hoolas olla aga mingite ettekeeravate jobude eest ei ole keegi kaitstud. Minu kogu varustus maksis Saapad 2,5k, Kiiver 2 k(odavama otsa oma, kaitseb, kuid tuulekohin suur), Jope tekstiil, 2,5k Püksid tekstiil 1,3 k. Kindad mingi 300.- Ise ostsin täitsa uuena kõik. Muidugi võib ka kasutatud asju osta kui on korralikke. Küttekulu nagu räägitud normaasel sõidul minul umbes 5-5,5. Muidugi ma olen väga siuke pensionäri stiilis sõitja.
Mina isiklikult olen ka eri ökolt kahekesi sõites ainult mööda trassi saanud ka 4.7. Ja seda kas 600 või 900 (1000) esimeseks. Igale oma nagu öeldakse kuid minul on juba 5 aastat sellest kiirusest ja minekust rohkem kui küll.
Sinu hinnaklassis ninjasid paar tükki ikka leidub http://www.mototehnika.ee/kasutatud/nim ... &otsi=otsi
Eks seda kui korralikud nad on peab ise minema vaatama. Kõik sõltub siiski omanikust. Võta ehk mõni teadjam inimene kaasa ning proovi.Edu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.