enduuro ratta valimine
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
Re: enduuro ratta valimine
sander000 kirjutas:KTM-id on küll väga vinged ja puha, aga natuke liiga kulukad vist minu rahakoti jaoks.
Kuna motondus on mul selline väike kõrvalhobi siis suuri summasi sinna ei pane.
Praegu näiteks sõidan 92a ZXR750ga. Ideaalis tegelikult tahaksingi selle ratta enduuroka vastu vahetada. Kui vaja siis natuke peale ka maksta jne.
Nagu siin enne mainiti, et korraliku hard enduro ülal pidamine on sama kulukas nagu krossika pidamine, siis järelikult nii hard endurot ma ei otsi.
Soov oleks lihtsalt paar korda kuus käia looduses sõitmas ilma, et ülejäänud kuu peaks raha teenima, et jälle sõita saaks
Kuna iga krossika ja ka hard enduro ülalpidamise kulud on otseselt seotud tema töötundide arvuga, siis paar korda kuus ei tee su eelarvesse suurt auku.
Samas peaksid sa endale ikka aru andma mida sa tahad. kui sa kirjutad et pigem krossikalaadset ja siis paar posti hiljem hakkad muretsema hooldekulude pärast siis ei tea sa ise ka õieti mida sa vajad. LC4 ja EXC on nagu eri planeedilt, kui neid võrrelda. Lisaks kõigele võid sa hankida 2T mootoriga EXC, see peaks aitama pisut ootamatute remondiarvete suurust vähendada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.