enduuro ratta valimine
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: enduuro ratta valimine
Eks see kasutatud ratta ostmine on alati suur loterii aga samas pole ma ise ka kunagi ühtegi uut ostnud. Möku poolt välja toodud arengu kronoloogiline järjestus muide täiesti töötab
Igasugused pegasod, dr-id ja transalbid mina jätaks neile, kes vahest asfaldilt kruusale või metsa keeravad.
Oma endurorattavalikutes olen teinud siiani valikuid selle järgi, et sama rattaga saaks vajadusel teinekord ka 100-150 km mööda teed kulgeda, ilma suurema piinata ja sellest lähtuvalt on olnud LC4 ja nüüd XR. Viimasel ajal on millegi pärast need 100-150km ratas ikkagi autos sõitnud...
LC4 on minu arust väga normaalse kuluga ratas ja kestab ka ja neid leiab hea hinnaga, minu poolt mitte ühte halba sõna. Õlivahetused tegin vahemikus 1000-2000 km, olenevalt sellest, kui palju ja kuidas kusagil sõidetud sai.
Kui veel sellist odavama otsa oma vaadata siis mina soovitaks ka XR 400 ja TTR 600 poole piiluda. Mõlemad õhkjahutusega ja pole ohtu, et oksa läbi radika sõidad või radika puruks kukud.
bitter kirjutas:Mina sõidan selleks, et fun oleks, et silm säraks. Ja et nahk märjaks saada. Kestvusalad või jõusaal ei pane mul silma särama.
Paremini vist ei õnnestugi öelda. 100% sama meelt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.