Tankimiseks kiiver peast?

Ice

Re: Tankimiseks kiiver peast?

Lugemata postitus Postitas Ice »

Elan Inglismaal, Manchesteris ja siin on neid kaltsupäid palju kui mitte öelda meeletult.
Väljas oli parajalt tatine ilm ja unustasin poodi sisenedes kapuutsi pähe. Natuke aega läheb mööda ja turvamees naksti platsis, et võta kapuuts ära. Mul vajus karp lahti... Kapuutsiga ei või olla, aga inimene kel on nt kogu nägu varjatud, teda aktsepteeritakse? Mida veel... :wack:

Kuna töötan lennujaamas restos, siis tuleb täis burkas inimesi ka teenindada teine kord. Mõelge nüüd, mida mina pean mõtlema kui mulle vaatab (kas vaatab...?) otsa inimene kellest ma ei tea midagi. Mis tal rüü all on, mis seal pole... Kõhe ausalt öeldes.

Sai natuke teemast mööda aga...
Kui veel tsikliga sai sõidetud siis sai kiiver ikka peast ära võetud. Poes hea korvinagi kasutada. :)

-e-
Ühel korral võttis naisterahvas nn näomaski eest restoranis... vastu vaatas kena naine, igati üles mukitud... Milleks, kui seda ei saa kellelegi näidatagi..?

Patsu kah! :)
Mõni roller -> 125cc 4 taktiline Hiina roller -> Honda NSR 125cc -> Aprilia RS125 -> GSXR 600 -> GSF600S

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”