põrusin eksamil

Kasutaja avatar

Pritsa
Tsikkel: CB500

Re: põrusin eksamil

Lugemata postitus Postitas Pritsa »

Sai eile Tallinna ARK-is sõidueksam ära tehtud ja lugedes antud teemat, siis sattus mulle õnneks üks muhe vana eksamineerijaks, kellega eksam esimesel korral tehtud sai. Platsilt läks sõit kadaka teele, sealt edasi kakumäele ja Harku järve poolt tagasi. Platsil oli 1 viga, et esimese korraga sõitsin seda "jalakäija kiirusega" ülesannet tehes väidetavalt liiga kiiresti, teisel katsel kui eksamineerija kõrval kõndis, siis õnnestus. Linnas oli ka paar viga, korra jäi suund näitamata ja korra jätsin märkamata kiirusepiirangu lõpu. Platsi kartsin isegi linnast rohkemgi, sest viimane kooli sõit platsil oli oktoobris ja nüüd juulis ei olnud enam oma oskustes just väga kindel. Linna olin enne eksamit saanud veidi harjutada, sest ratas sai soetatud juba mais ja ei kannatanud seda niikaua niisama vaadata tuli ikka proovida ka. Eksamineerija ei saanud ka mainimata jätta seika, et ma oma rattaga eksamile sõitsin :wink: .

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”