Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

TarmoM
Tsikkel: KTM 990 Adventure '12

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas TarmoM »

Eile pääses üks biker nibin nabin auto küljel maandumisest. Tegevus toimus natuke maad peale Kärkna risti, suunaga Jõgeva poole, Erala mäe tõusul. Mina liikusin sõiduautoga, minu taha jõudis üks passat ja selle taha omakorda üks naked bike. Minu ette jäi üks aeglasem sõiduk ning kuna tee oli ette pikalt näha ja kaks autot oli vastu tulemas, siis panin juba aegsasti suuna sisse ja andsin märku, et kavatsen mööduda kohe kui vastutulevad autod on möödunud. Ise jälgisin peeglist ratturit, et see ei nõeluks äkki. Autod möödusid ja mina alustasin möödasõitu, kui hakkasin tagasi reastuma, siis nägin peeglist kuidas passat oli ka möödasõidul ja tema külje all kallutas kõigest jõust tsikkel, et teeperve ja auto vahele ära mahtuda. Ma ei ole kindel kumb seal olukorras rohkem süüdi oli, igatahes üleliia tähelepanelikud ei olnud nad ilmselt mõlemad. Rattur oleks võinud muidugi eeldada, et peale mind soovib ka jägmine auto eessõitvast mööduda. Minu silmale oli see igastahes napikas, võibolla asjaosalistele lihtsalt väike närvikõdi...

Minu käest võib küsida küttepuid ja/või mett.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”