SMASH 2011; 9 juuli
-
Teema algataja - Postitusi: 163
- Tsikkel: Rommel the Bomber
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Re: SMASH 2011; 9 juuli
Ka lõpuks tagasi ja tore on kohe saada nii palju kiitvaid kommentaare. Tore, et Teile meeldis. Samas - ma ei ole kunagi pidanud siin mingeid karme sõnu ütlema, kuid seekordne SMASH ületas idiootide ja kretiinide tasemelt mu valuläve, et ma pidin laupäeva õhtul ikka mõnele "puust peaga" mehele väga kõva häälega selgeks tegema, et sellel üritusel sõidetakse AINULT KIIVER PEAS. Seda on korrutatud iga aasta ning laupäeval veel tuhat korda läbi valjuhääldite, kuid ikka aru ei saa. Tulge ometi mõistusele, kui tahate, et see üritus ka järgneval aastal toimuks! Äärmiselt ilus vaade oli, kui peale teadet, et raja lõpus on keegi joobes loll ennast narmasteks kukkunud, nägin mõned sekundid hiljem täie pasaga samas suunas kihutamas meie "vaprat" tänavuaastast motomissi - loomulikult ilma kiivrita. TUBLI oled ja pikk pai Sulle, minu poolt oled ka kindel Darwini auhinna laureaat!
Must lammas oli ainult reedeõhtune rusikakangelane...
Selle asja juures ei ole mul midagi öelda muud, kui et reedeõhtune peakangelane ja ennast Kalevipojaks joonud Road Beast'ide idioodist "asepresident" - palun ära enam oma nägu sellele üritusele näita või veel parem, ära näita ennast seal enam kohe üleüldse! Kui siis, ilmu kohale arstliku tõendiga, mis tõestab, et Sul on kupli all tõesti midagi pöördumatult korrast ära. Sellisel juhul püüame Sind mõista ja ehitame enne SMASH'i Sulle kena aediku, kuhu paneme poksikoti ja ehk mõned hantlidki. Siis saad nõnda kogu SMASH'i ajal ennast ja teisi kahjustamata seal märatseda ja näidata, milline "vinge" eesti mees Sa ikka oled.
Külalised Soomest võiks vähe rohkem puhtust hoida
Nende kaitseks tuleb öelda, et kui nad läinud olid, oli ka see laga üsnagi korralikult ära koristatud, mida ei saa sugugi öelda mõne kohaliku kohta. Aga noh, mis siin ikka teha on. Pidu oli vinge ja loomulikult on raske pühapäeva hommikul kummardada ja enda pask kokku riisuda Saame aru.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.