Reis Venemaale- mida selleks vaja on?
-
kalle
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: Reis Venemaale- mida selleks vaja on?
Nö rohelise kaardiga oli kuni 2003 nii, et polnud nagu midagi vaja. 2003 liitus Venemaa euroopa rohelise kaardi süsteemiga, niisiis Eesti kindlustus kehtib, aga kindlustusseltsist tuleb see rohelise kaardi vorm võtta, kui kohe pole tehtud. Ja kindlasti üle küsida, kas ikka on veel nii, et kehtib, sest Venemaa seadused võivad kiireslt muutuda.
Aga muidu ettevalmistus nagu ikka...tervisekindlustus on soovitatav eraldi teha ja haigekassast uurida kas meie kaart ja lepingud toimivad. Ühesõnaga alati on mõistlik uurida uut infi ka ise üle, sest nagu ma ütleisn võib paljugi muutuda ja minu 2003 aasta tasemel jutt on vana. Ise kavatsen ka mõngagi uuesti üle küsima hakata. Kindlasti on veel palju pisiasju, mida ma praegu ei rääkindud, nt see, et pead piiril kõik om araha ja väärt esemed registreerima, aga ses osas on piirivalve väga abiks olnud.
Kaardi ja teedega on nii, et mina pole küll suuri üllatusi kohanud. Aga põhja suunal (kuhu sel aastal ilmselt ka ise teel) on olnud küll nii, et kaardi peale kantud suur kõvakattega tee ostus järjest kitsenevaks halvas seisus kruusateeks, ms lõpuks oli sootuks metsarada, mida vaid enduroga sõita sai. Selliseid üllatusi tuleb Karjala suunal kindlasti ette.
teenindust ja juppe on siis igal sammul vist. nö lääne ratastega on nii, et Moskva -Piiteri lähedal on ka, aga muus osas on paljuski nii, et sellistest ratastest pole suurt midagi kuuldud ja peatuste ajal koguneb rahvas vaatama, nagu tsirkust;-) Miilitsate huvi on ka keskendunud enamasti lääne tsiklite ahhoitamisele, niisiis saaks venetehnikal liikuda märkamatult nagu kohalik
Muu teenindus..LOL kohati on see ikka selline nali ja huumor, aga üldiselt saab kõik aetud ja ööbimised võid leida motelli nime kandvates kohtades ikka sellise hinnaga, et maksa või peale:-) Venemaa on kohati meeletute kontrastide maa igasugu üllatusi võib kaohata igal sammul ja veelkord oleneb väga palju kuhu suunas minna.
Aga üks on kindel. õige venelane on väga hea ja labivalmis inimene. Kus iganes sa midagi küsid on kohe äkki terve sündmus, kõik püüavad aidata, kui oled eksinud, joonistatakse kaarte ja suundi kasvõi maha liivale ja väga agaralt.
Kk
Aga muidu ettevalmistus nagu ikka...tervisekindlustus on soovitatav eraldi teha ja haigekassast uurida kas meie kaart ja lepingud toimivad. Ühesõnaga alati on mõistlik uurida uut infi ka ise üle, sest nagu ma ütleisn võib paljugi muutuda ja minu 2003 aasta tasemel jutt on vana. Ise kavatsen ka mõngagi uuesti üle küsima hakata. Kindlasti on veel palju pisiasju, mida ma praegu ei rääkindud, nt see, et pead piiril kõik om araha ja väärt esemed registreerima, aga ses osas on piirivalve väga abiks olnud.
Kaardi ja teedega on nii, et mina pole küll suuri üllatusi kohanud. Aga põhja suunal (kuhu sel aastal ilmselt ka ise teel) on olnud küll nii, et kaardi peale kantud suur kõvakattega tee ostus järjest kitsenevaks halvas seisus kruusateeks, ms lõpuks oli sootuks metsarada, mida vaid enduroga sõita sai. Selliseid üllatusi tuleb Karjala suunal kindlasti ette.
Sellest osast ei saanud ma algul aru, aga kui mõtled tsikliga seotud teenindust, siis siin oleneb küll väga palju kuhu suunda minna. Ja kohe teine tähtis asi millega minna. Kõige parem oleks minna EMMilistega, või IZiga.jukutom kirjutas:teeninduse kättesaadavus, tarvikute kättesaadavus,
Muu teenindus..LOL kohati on see ikka selline nali ja huumor, aga üldiselt saab kõik aetud ja ööbimised võid leida motelli nime kandvates kohtades ikka sellise hinnaga, et maksa või peale:-) Venemaa on kohati meeletute kontrastide maa igasugu üllatusi võib kaohata igal sammul ja veelkord oleneb väga palju kuhu suunas minna.
Aga üks on kindel. õige venelane on väga hea ja labivalmis inimene. Kus iganes sa midagi küsid on kohe äkki terve sündmus, kõik püüavad aidata, kui oled eksinud, joonistatakse kaarte ja suundi kasvõi maha liivale ja väga agaralt.
Kk
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.