Viljandi mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Viljandi mootorratturid
v301060 kirjutas:Jawa sobib?
Tänan pakkumast, aga ei sobi just kõigeparemini.
mis enda rattaga tegid? v sellel pole piisavalt kw?kas sul vaja kuni 35kw ratast v voimsamat?
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
jube ilusad hääled olid täna öösel 12 aeg linna peal
pyta kas su ratas on uue omaniku leidnud?n2gin nagu sinu ratast mingi p2ev miski miniseelikus tibi istus tagaistmel.
Kes viljandi ratturitest t2na paraadi l2heb soitm, ise plaanin paraadist osa votta aga sammulisse vist pole aega minna, aga samas kui hea pundi kokku saab siis voiks isegi minna ja seal veits uritustest osa votta .
-
ei ratas ikka minu ja miniseelikus tibi on minu tibi,kuulu järgi oleks sealt päris hääd pildimaterjali saanud
-
mõtlesin muidu linna vaadata küll,aga krt ratas kole sitane aga sammulisse ei viitsiks küll,paraadi võiks kaasa teha,saaks sealt otse viiratsisse minna,oleks lammutuses vaja käia
kolp kirjutas:mis enda rattaga tegid? v sellel pole piisavalt kw?kas sul vaja kuni 35kw ratast v voimsamat?
Kas a2 polegi kuni 25kw? endal pole selleks sobivat ratast veel.
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
kolp kirjutas:Kes viljandi ratturitest t2na paraadi l2heb soitm, ise plaanin paraadist osa votta aga sammulisse vist pole aega minna, aga samas kui hea pundi kokku saab siis voiks isegi minna ja seal veits uritustest osa votta .
Läheks aga nähtavasti on vaja pilet soetada ka siis kui on soov vaid paraadil osaleda. Ma olen liiga cheap@ss selleks.
-
2ndalpha kirjutas:kolp kirjutas:Kes viljandi ratturitest t2na paraadi l2heb soitm, ise plaanin paraadist osa votta aga sammulisse vist pole aega minna, aga samas kui hea pundi kokku saab siis voiks isegi minna ja seal veits uritustest osa votta .
Läheks aga nähtavasti on vaja pilet soetada ka siis kui on soov vaid paraadil osaleda. Ma olen liiga cheap@ss selleks.
sama siin jaa mu rattale ei meeldi millegi pärast vaikses rodus töristada ja krdu kuum ilm ka,mis ma tast piinan,vent undab koguaeg
2ndalpha-sul see ilus must ninja?olen vist paar korda näind linnas
raimz sorry jah kuni 25 kw,aga kas monest autokoolist ei taha votta v plaan lihtsalt veits raha s22sta.aga
k2isin ikka eile paraadil 2ra, need kes ilma rahata tahtsid soitta tulid vist enamus seb panga korvalt, aga ega enam ise ka ei viitsi neid paraade soitta v2hemalt mitte viljandis, siin j22b see kuidagi v2ga luhikeseks. ja maru n2rviline on see soitmine, korra nagu keeratkse peale aga siis j2lle mingi ristmik jalus ja k2ib r2me maha pidurdamine,j2rgmine kord enam ei viitsi. aga koigile
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
pyta kirjutas:2ndalpha-sul see ilus must ninja?olen vist paar korda näind linnas
Ei, mul on hall (enamasti olen sini-valge kombega).
-
keegi mingi sõidu viitsib täna teha?
kolp kirjutas:raimz sorry jah kuni 25 kw,aga kas monest autokoolist ei taha votta v plaan lihtsalt veits raha s22sta.
Autokoolidest saab ainult bike või chopperi, aga ise eelistaks endurot. Samas võiks natuke raha ka säästa sellega.
Endiselt sooviks laenata ratast, vahet pole kas bike või enduro. Tasuta ei looda ma midagi saada.
Asjaga hakkab juba kiireks ka minema.
ega kellelgi ei vedele kasutatud rehvi 170-190 laius 17 tolli,oleks homme juba vaja,sest enne ratta soome viimist vaja ulevaatus 2ra teha. vastake siia v helistage 55572351
kolp kirjutas:ega kellelgi ei vedele kasutatud rehvi 170-190 laius 17 tolli,oleks homme juba vaja,sest enne ratta soome viimist vaja ulevaatus 2ra teha. vastake siia v helistage 55572351
Kunagi sain kasutatud rehve selliselt tegelaselt: Erkki Vasar Telefon: 51906200
-
- Tsikkel: Honda Deauville
- Tänanud: 4 korda
raimz kirjutas:Otsin endisel mõnda ratast millega a2 sõidueksamit teha.
Tel: 56121283
Sul on profiili juures kirjas, et tsikliks on Honda xr125 - mille poolest see ei sobi eksami tegemiseks? Kui Sa pole seda "puhtaks löönud", siis peaks ju olema "street-legal"?
Ma võiks Sulle enda kaherattalist pakkuda - oleks päris huvitav vaadata, kas lubatakse eksamit teha ilma käikudeta sõiduki seljas.
tal peab ratas ületama 125 cm3 ja samas ei tohi olla üle 25kw.selle pärast ta hädas ongi, aga ega ei teagi kas sellise maxi rolleriga lubatakse teha nagu sul on?
-
Aa. Seda ma ei teadnud, mul on see alamkategooriate värk vähe segane. Ma ise tegin ju tsikliload 26 aastat tagasi, siis oli asi lihtne, ei mingeid alamkategooriaid.
Ja seda oleks tõesti huvitav uurida, mida eksamineerijad sellise sõiduki peale ütlevad. Selle lõbu pärast ma oma ratsut pakungi. Raimz - kui sobib, hõika 515 2727.
Kui tahad sõidukit uurida, siis kesklinnas, Lossi tn. 22 tagahoovis see praegu seisab.
Igatahes Sa pead ennem harjutama. Kõik tsikliga harjunud inimesed hakkavad selle ratsu seljas hoogsalt vasakut heeblit siduri pähe sikutama. Tulemuseks on äkkpidurdus, mis halvemal juhul võib kummuli keerata.
-
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
Mul on garaažis Suzuki DL650, passis 25KW. Kui sa oled varem suure matkarattaga sõitnud, siis saad ehk sellega eksami tehtud, aga muidu algajale ei soovita. Lühikest kasvu, s.t. alla 175cm pikkusele samuti esimeseks rattaks ei soovita, saati siis veel algajale õppesõidu või eksami tegemiseks. Kui sa oled pikem ja kaalud 80+kg, siis ilmselt pole probleemi ja vajab ainult veidike harjumist. Kaalu seda värki ja kui tundub sobivat helista 5246288.
--
Vallo
-
Piduriheebel vajab keevitamist, oskab keegi Viljandis mõnda head kohta soovitada?
--
Vallo
-
Kalts04 kirjutas:Piduriheebel vajab keevitamist, oskab keegi Viljandis mõnda head kohta soovitada?
Heimtali teed mööda Sordiaretusjaama juurde, tel. 5298243, Aivar
Kui heebel on alumiinimist, siis ma ei tea, kas ta saab aidata, helista ja küsi.
sweba dahlenis on üks mees kes mul jalarauda keevitas annan nr 55677497 v 58118934. kui nendelt nr kätte ei saa anna teada saan vast kuidagi teisiti tema kontakti sest need nr mul ammusest ajast. teeb siis alumiiniumi keevitust
-
Aitüma Urmasele (kolp?), kes vast kõige rohkem 5m peale abipalvet helistas ja Kaldi numbri andis. Nii kärmesti pole mul asjad eales käinud ja heebel on nagu uus, kunagi varem tehtud keevituse-lihvimisega ei anna võrrelda
Nagu "kolp" juba ütles on ta Sweba-Dahleni "raudvara", numbri 55677497 siin avalikustamise vastu ei olnud tal midagi.
--
Vallo
mina sulle ei helistanud aga hea et abi said, mehel tõesti head riistad ja head käed. Kunagi lasin enda rattal jalaraua alumiinium elektrodiga keevitada see ei anna tema tehtud tööga võrreldagi
-
üldjuhul ju ikkagi selliseid asju ei soovitata keevitada,eriti arvestades,et uus heebel maksab u 10 euri
-
pyta kirjutas:üldjuhul ju ikkagi selliseid asju ei soovitata keevitada,eriti arvestades,et uus heebel maksab u 10 euri
Teoorias ei soovitata jah. Tegelikult pole mul miskit selle vastu kui heebel kukkudes keevituse koha pealt uuesti murdub. Paljudel BMW heeblitel on viimane kolmandik nõrgemaks tehtud, juba tehasest on väljalõige sees. Kui ots ära murdub saab köndiga edasi sõita.
Arvestades seda, et United Motors küsis näiteks ketipingutusrulliku vahetamise eest 18€ + kõmm tundub, et ma ei tahagi teada mis too heebel uuena maksta võiks Rulliku vahetamine seisneb sisuliselt ühe M6 poldi lahti ja kinni keeramises, mul võttis rulliku laagrite vahetamine ja demontaaž/montaaž ehk kõige rohkem 10 minutit. Kolleegil oli õigus kui ütles, et enne UM'i hinnapakkumise lugemist võta tool istumise alla...
--
Vallo
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
http://www.louis.de/_20a62ce162c3b63710 ... gr&wgr=545
korralik keevitus ei tee murdunud heeblile midagi halba
Suht lootusetu küsimus aga kas kelleil töötavat starteri releed pole vedelema jäänud mis läheks tonnisele FZR'ile? käisin kõik poed läbi mis meil siin kandis on kus arvasin, et olla võib aga naasesin ringilt sama targalt kui enne olin, või nii palju targemana, et kuskil pole või tuleks tellida jubeda raha eest

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/muqU493 ... 4A/140.jpg
andke siis privasse märku või võite traati ka mulle tõmata xxxxxxxx
Põhjus: Tel number eemaldatud
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
Valev247 müüb igasuguseid jubinaid.
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.