Rajale sõitma
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Re: Rajale sõitma
allan777 kirjutas:Üks järjekordne "Tabasalulaks" seljataga ja seekord kohe täitsa edukalt. Edukalt, et sai ilusti mõlema põlve vastu maad.
Aga mul on seoses sellega nendele sõitjatele, kes saavad rahulikult igal ajal põlve maha, küsimus selline, et kas või miks on nii, et poolel kurvi kallutamisel teatud hetkest ratas nagu kukub järsult madalamale???
Räägin siis rahulikul kiirusel ühtlaselt gaasi peale keerates ja selliselt, et ütleme 4-5cm on põlv maast veel puudu, siis viimane ots vajub järsult vastu maad, nii lausa, et peab põlvega vastu suruma ja ratast nagu tagasi hoidma.
Kas asi on rehvide omapäras või on kiirus selle kurvi jaoks ja kaldenurga jaoks liiga väike või on asend paigast kuidagi???
Lihtsalt tekkis selline küssa.kahtlustaks kurvikiirust.
aga võib olla ka mõjutatud veidike tsikli tasakaalust ja amortidest.
Põlve mahasaamise kohapealt - proovisin seda täpselt nii nagu mikidemaa koolitaja mulle soovitas, et 35-40mph 3s käik ja ühtlaselt mitu korda järjest ühe ja sama kohapealt kurvi sisse keerata ja proovida iga korraga natuke madalamale saada. Aga ehmatajaks tekibki just see viimane 5 cm langemist sest see tuleb mingi väga järsu vajumisega (peaaegu võiks ütelda kukub külili). Vedrustuse seadistus või tema korrasolek - nu on vb aeglase raja jaoks jäiga võitu ja äkki ka liiga ettepoole kaldu?!? - kuigi seda soovitati samuti minu rattale mikidemaa "proffide" poolt, et selleks, et too vanematüübi tonnane korralikult keeraks, tal vaja esiotsa rohkem langetada ja saba püsti hoida, et rataste vahet säilitada ja esinurka veidikenegi teravdada.
PS! igaks juhuks küsin, et kas rehvide külgede mittekokkusobivus ei või sellist asja tekitada?? - ees on mul bt014 ja taga metzeleri M3!?!
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.