Biker.ee muutub

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1101 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Re: Biker.ee muutub

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

kris. kirjutas:

Kui tahta pihuseadmete inimestele headmeelt valmistada, peaks neile avanema vastava templeidiga lehekülg, a la nagu postimees.ee või delfi.ee. Kui kergelt või raskelt see teostatav on ei mul aimugi ...
Kui püüda üldmuljet kokku võtta, tekib tunne nagu oleks kolm täiesti erinevat asja jõuga kokku pandud - vasak serv, foorumi postitused ning parem serv. Kõigil on erinev kujundus, värvilahendus jne (paremal oleva bännerriba must taust on täiesti out). Võiks olla üks stiil ja lihtsalt erinev sisu. Keegi kes teemat valdab ja minu muljeid jägab, leiab ehk parema kirjelduse mida

Nõus, et pole tasakaalus, ja parim, aga olgem ausad, et eelmise versiooniga võrreldes on edasiliikumine lihtsalt tohutu.
Ma pakuks nii välja, et joonistan esmaspäev- teisipäev pisut tasakaalustatuma pildi kokku (kui muidugi saidi omanikud nõus on).

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”