Jõgevatreff 2011
-
Priit_IZ
- Tänatud: 12 korda
Re: Jõgevatreff 2011
grahv kirjutas:Vanadus... veel paar aastat ja sõidad kohale renditud matkabussiga, tsikkel pärakäru peal
Ära hirmuta
Aga tundub jah, et vanasti olid laevad puust ja mehed rauast ![]()
Kah pisikeselt tuurilt tagasi. Sai kõik plaanitud punktid läbitud ja tagasihoidliku 824km näiduga ratas kuuri viidud. Pärnus sai üritatud ka Klan MC`d külastada, kuid kuna ma ei olnud enda tulekust märku andnud siis oli loogiline, et sel hetkel seal kodagi polnud. Pole lugu - järgmine kord siis
Arvan, et mu aparaadi nimeks saab Vihmakass, sest ükskõik kus peatuse tegin, väideti, et enne oli ilus ilm, aga minu saabumisega läks järsku pimedaks ja hakkas välgutama ja vett valama
Nendes ilmastikutingumustes öösel märgasi unenägusi vaadates jõudsin tuntud tõeni, et telgi pealt koonerdada ei tohi ![]()
Treffist ka. Läksin tõsise eelarvamusega peale aastatepikkust pausi, kuid seekord oli asi vägagi meeldiv. Kasvõi esmamuljena - väravas neiu uuris, kuhu võib kleepsu panna. Näiteks 8 aastat tagasi seevastu pandi tuimalt esitule klaasile ja siis andis seda pärast maha kraapida ja nühkida sealt. Telgikoha naabruses oli samuti vahva seltskond. Miilitsatest õhtujuhid olid samuti omal kohal (vs. zz top ja "ooo leeelo leeelo)
Onu Bella lasi lavalt minu kõrvade jaoks puhast kulda. Vanu augu sai ka meenutatud, kui selgus, et Jõgevalt paraadilt tagasiteel on puhumise aktsioon käimas ja siis sai laagrikaaslaste "emmilisi" käidud Jõgevalt toomas platsile tagasi. Kohale jõudes, pandi uuesti autosse ja järjekordsele masinale järgi. ![]()
Kui selle taevast langeva "läbipaistva ja alkoholivaba vedeliku" osa välja jätta, siis minu jaoks oli igati positiivne üritus.
omaltpoolt tänud kõgile, kes korraldamisega vaeva nägid. ![]()
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.