Hälvik-autojuhid
-
Snuffit
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Nunii, täna läks napilt ![]()
Nimelt haabersti ringi peal keeras rannamõisa teelt mulle üks maastur konkreetselt ette. Surusin korralikult pidureid ja sain väga napilt enne maasturi juhiust pidama. Päästis ainult kiire reaktsioon ja aeglane sõidukiirus, muidu oleks juhil süles istunud vast.
Jeebi juht pani ka pidurit, kui olin tal ukse ette jõudnud ja jäi mind lihtsalt silmad suured peas vaatama --- vot nii:
Mina tagurdasin veidi, vangutasin talle pead ja möödusin siis vaikselt ta nina eest ja sõitsin oma teed edasi.
Seekord läks meil mõlemal õnneks ![]()
Hiljem sai veel linnavahel nähtud sõidu ajal mobiiliga rääkivat nais trollijuhti. Aga see selleks ![]()
Kodu poole sõites aga saue ristis fooride juures juhtus ka midagi huvitavat. Sõitsin ühe auto taga foorini, mis meie ees punaseks läks. Jäime mõlemad seisma (mina endiselt tema selja taga). Paremalt tulid kõik autod ära (neil oli siis roheline) ja ootamata foori muutust sõitis minu ees olev tädi lihtsalt punasega üle ristmiku. Ja ta mitte ei "nillinud" ehk veerenud vaikselt nagu mõned kodanikud teevad rohelist oodates, vaid konkreetselt andis gaasi ja pani minema, nagu oleks lihtsalt teed andnud.
Ei tea, kas tal hakkas siis äkki kiire või unustas ta ära, et oli foori taga, kuid minema ta sõitis. Naljakamaks tegi asja veel see, et kui ta oli juba peaaegu üle ristmiku saanud, jõudsin mina lõpuks signaali anda (tahtsin seda juba varem teha, et juhtida ta tähelepanu punasele fooritulele, justkui öeldes "ou, mida sa teed?"), mille peale tädike justkui oma teost äkitselt aru saades teisel pool ristmikku pidurdas, millegipärast tuled kustutas ja ohukad põlema pani (äkki suri auto välja?). Sel hetkel läks mul foor ees roheliseks, sõitsin üle risti, tädikesest ja ta autost mööda, vibutasin talle laitvalt nimetissõrmega "ai-ai-ai" ja kadusin. Peeglist veel nägin enne kadumist, et tädike hakkas ka taas sõitma ja kuna sealt edasi foore enam ei ole, arvan, et ka tema jõudis edukalt oma sihtpunkti ![]()
Ohutuid kilumeetreid ![]()
Rein
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.