Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
Kuidas ja millal uuesti rapla rajale saab? Eile Rapla poole minnes pidin 7km enne kohale jõudmist vihma pärast ümber keerama, kuid plaan on see hooaeg veel kõik meie väikese Eesti rajad läbi sõita (või vähemalt tuntumad neist).
plaan neljap uuesti raplasse vaadata. Eile jäi ika vihma tõttu väga lühikeseks se sõit. Uued sussid sai ka alla nyd.
Snowhite kirjutas:Kuna kolmapäev jälle käes, sis õhtul äkki Tabasallu?!?
Täna peaks ilm kannatama ka ilusti õhtuni sooja hoidma.
Mina igaljuhul lähen
ilm isegi liiga hea.aga peaks ikka ka tulema.
oli jälle üks tore rajapäev,nägin ka raja ääres üht fotoaparaadiga meest.eile juhtus seal ka üks traagiline õnnetus,hukkus üks jänes.
-
- Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7
ei tea, kas Saaremaal ei ole miskit kardirada vms. plaan ise augustiks sinna minna. on keegi midagi kuulnud?
-
- Tsikkel: Tenere 700
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 6 korda
oxide kirjutas:oli jälle üks tore rajapäev,nägin ka raja ääres üht fotoaparaadiga meest.eile juhtus seal ka üks traagiline õnnetus,hukkus üks jänes.
Jänes haises ka järgmine päev seal...oleks võinud ju tokiga võssa lükata. Enam ei kannatanud lähedale minna, parim enne oli möödas.
Mõned klõpsud tegin:
http://nagi.ee/photos/arendaja/sets/322681/179253
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Olen kolmapäeval Audrusse sõitma minemas(kui ilm lubab)Minek auto ja käruga Rakvere kandist,äkki on mõni rajahuviline veel ümbruskonnas et transpordi kulusi jagada.Huvi korral ES või 55677727.Alar aka Franz P.S start umbes 12.00
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
Homme siis toimub järjekordselt Igamehe sarja 5 etapp, kindlasti tulge ka homme sinna.
targemad jagavad head nõu ja üldse saab olema tore päev.
Etapp tõotab tulla kindlasti vaatemänguline ja ka ilmataat vast seekord meie poolt.
Täna 03.08.2011 kell 19:00 on siis IMK (igamehe karikasari) 27.07.2011 vihma tõttu ära jäänud kordusetapp. Ilm tõotab tulla vastupidiselt eelmisele korrale ilus ja mitte väga palav ning loodame, et kohal on palju uusi sõitjaid, kes käivad kardiradadel kallutamas!
Homme, 04.08.2011, liigub 2 ratast Kose-Uuemõisast Rapla kardirajale. Start peaks olema umbestäpselt 17:00. Seekordsest rajatasust ei tea ma mõhkugi aga sularaha tasuks ühes võtta. Kõigil, kel midagi targemat teha on, tulge ka, seltsis segasem
madispilt kirjutas:Seekordsest rajatasust ei tea ma mõhkugi aga sularaha tasuks ühes võtta.
Raplas maksab nüüd 7 euri nii viimati omanik mulle ütles kuna sõitjaid pidavat vähe käima
Soovitavalt täpne raha !
Katsuks ise ka kohale tulla, et natuke rajal kulgeda
17.30 saan ühe tulijaga kokku Viljandi mnt Statoilis (Prillimäe), et koos edasi rajale
-
- Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7
kas Tabasallu saab ainult õhtuti peale? tahaks ise äkki hoopis homme minna ja juba päeval
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.