õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Teema algataja
zx12r

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas zx12r »

badandevil kirjutas:
Antik kirjutas:

Sorry, et vahele segan, aga ei saa küsimata jätta. Miks sa tegid load, kui sõita ei ole tore? :) ... ma naudin küll ka üksi sõitmist. Paar korda olen käinud siinse seltskonnaga, aga olen ka siiski sellest loobunud. See selleks...

Kunagi kui AndrusB seda teemat siin veel eest vedas, vot siis oli nauditav sõitmas käia. alati oli marsruut paigas ja enne sõitu sõidu vedaja rääkis sõidu reeglid/korraldused kohaletulnutele. Viimasel ajal, kui olen sattunud ühinema, uhatakse kuskile poole minema ja vaata et sabas püsid...

Tore näha, et "noored" on peale tulemas, kes jälle mõistlikku kruiisi püüavad korraldada.

Jõudu ja jaksu.

Sõita on tore, väga tore. Ma olen ka 160 sõitnud, aga see ei tähenda, et ma seda pidevalt pean tegema. Ma lissalt ei ole selline, kes igal võimalusel kiirusepiirangut eirab, sest ainult nii on lahe sõita.
Liiatigi kui pidavat tulema rahulik, ka algajatele sobilik sõit (nagu algselt foorumis kokku lepiti), siis tulid mingid ässad ja rikkusid selle ära. Ning ma arvan, et see kuidagi-sabas-püsimise-sõit ei olnud tore?

Üsna pikka aega sai kogunemisel valitud, et kes läheks etteotsa. Miks sa siis ei läinud?

Ma sõitsin kolmandiku teest "ässade" grupis ja ülejäänu aeglasemas, tagumises otsas. Oli tore!

...kuigi jah, tavaliselt sõidame neid teesid sellise kiirusega nagu julgust on. Ikka tore!

Mine “Üritused”