õhtust sõidukaaslast Tallinnas
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Oeh... kaks lehekülge kisa... seda nüüd küll ei oodanud :>
Eks ma siis ütlen ka paar sõna sekka..
Esiteks... kuna keegi initsiatiivi kohtumispaigas üles ei näidanud, siis lõpuks kisasin välja, et ma võin vedada, aga siis ei tule teab mis aeglasest sõidust midagi välja. Kedagi muud ka nagu rakmeid võtmas polnud, seega arvasin, et ju siis kõlbab Marsruut sai võrdlemisi täpselt kokku lepitud enne teele asumist.
Suurem osa grupisõitudest, mis siin kirja pandud, on tõesti olnud räme paugutamine ja kui järel ei püsi, siis pole mõtet loota ka, et keegi sind mingi ristmiku peal järele ootaks. Seega kas paugutad hing kinni järele, nii, et silmades veresooned lõhkemas, või siis lööd käega.
Kuna mulle isiklikult selline asi väga ei meeldi, siis käitusin teistmoodi. Iga ristmik, kus kohast oli võimalik mitut moodi läbi sõita, sai gruppi järele oodatud. Linnas kiirust ei ületanud, kuna tavaliselt linnas grupp laiali kaobki.
Kuna kohtumispaigas sai ka mainitud, et linnast väljas suurematel ristmikel ajame grupi uuesti kokku, et aeglasemad ära ei kaoks, siis ei näinud ka selles probleemi, et veidi kiiremini esiots sõidab.
Olen mõned korrad varem ka gruppi vedanud ja siiamaani mingit hädakisa pole olnud.
Peatusi tegin ka rohkem, kui selline tüüpiline bikeriõhtusõit, kuna mulle isiklikult ei paku huvi pooleteise tunniga ühest harju maakonna otsast teise jõuda ja kui hästi läheb, siis ka veel alguspunkti selle aja sees tagasi jõuda Rohkem küsimus sõidu nautimises siiski, kui 200km jutti lilleks lasta.
Ehk siis jutu lõpuks ma ei saa aru, milles nagu probleem üldse on Et ei meeldi olla viimane, keda punt ootab või?
Mõjub egole halvasti?
Esiots on ju arvestanud sellega, et kui kiiremini sõidavad, siis ootavad ka kauem
Ehk siis minu meelest hetkel kisatakse lihtsalt kisamise pärast.