õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kasutaja avatar

ylari
Tsikkel: vfr

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas ylari »

:) Möla on jah natuke rohkem tekkinud, kui sõit väärt oli :D
Mina kuulsin kah täiesti selgelt enne sõitu mõlemat asja, mephi suust. Esiteks, et kui ta veab, siis see sõit ei tundu kõigile niiväga rahulik tunduda ja teiseks seda, et siin-seal oodatakse saba järgi ja enne Sakut oli juba kaks ootekat.. Tegelikult kolm, sest ka kohe peale tammsaare teele keeramist oodati foori taha jäänud rattad ära. Üks pisem Tallinna ringtee ristmikul ja järgmine juba Sakusse jõudes... ühesõnaga peatusi oli ohtralt..

Aa no ma kah siis kurdan tegelikult natukene kui juba kurtmiseks läks (kõik ei käi eilse sõidu kohta):D
Kui grupis (malelauas) kavatsed mingil põhjusel "poolt" vahetada, siis võiks ka sellest märku anda suunatulega, eile paar korda sõidu alguses kuidagi vajuti niisama teiselepoole. Siis veel see, et kui on möödasõit, siis peaksid möödasõitjad arvestama sellega, et ka tagant tulijad tahavad kuskile ära mahtuda seega ei tohiks esimesed kohe pärast autost vms möödumist hoogu maha võtta. Ahjaa... üldiselt kui on malelauas sõit, siis võiks üritada ka korralikku formatsiooni hoida niiet kõik "kohad" oleks täidetud. Ah ega siin kurta polegi nagu tegelt midagi, sõita on ju mõnus ;) Aga soovitaks läbi lugeda kaneed reeglid.

Nüüd suutsin ise kah teha rohkem möla, kui sõitu... Aga kuna ma eile peale ruilat oma teed panin ja pea 100km paradiisilõike kallutasin, siis tulen täna kah kohale ja proovin uuesti.. Rahulikult! sõita ;)

zr-7 99' > vfr800 99'

Mine “Üritused”