õhtust sõidukaaslast Tallinnas
-
Teema algataja
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
reimps kirjutas:Ma ei viitsinud viimaseid "ässade" poste enam tegelt lugeda, aga ilmselgelt on see konkreetne teema siin nn "osside" põhiline kogunemiskoht (peale Viru ringi muidugi), kuhu eksis ära paar mõnepäevaste plastiklubadega tegelast. Tulemus käes - algajad ei tahagi enam õhtust sõidukaaslast otsida, sest "vanad kalad" paugutavad ikkagi eest ära. No nahui te, staažikad tsiklistid, siis üldse pakute end vedajateks, kui ei suuda teistega (loe: algaja(ma)tega) arvestada? Noks on tõesti nii väike? Või on silma järgi tõesti nii raske otsustada, mis ratas peaks eespool olema, et toimiks ilus grupisõit - konkreetselt oli vähemalt üks ratas 500-ne CB, mis ei oma spidokal isegi 2-ga algavat numbrit
(see lause siis kuskilt tekstist silmajäänud remargi pihta).
Mina võin algajatega sõitma tulla, näiteks laupäeval, 20.08 mingi kellaaeg ja vihmavaba ilma korral. Kuigi mul on ka "tonnine" ratas, siis ma siiski suudan normaalset kiirust ka hoida.
PS Ma pole ise õhtustel sõidukaaslate otsingutel kokkulepitud sõitudel osalenud. Ma üksik uitaja rohkem, ma tahan sõita omas tempos, algajatega võin heast südamest tiirutada ka.
PPS Ma näiteks ei julgegi nn juhukaaslastega (nagu siin teemas tegelt ju kokku saadaksegi - suvalised sõiduhuvilised, kes üksi ei viitsi sõita) hullu panna - ei tea mina nende sõiduvõtteid ja hirme, ei tea nemad minu kiikse. Omadega (jah, mul on ka sõpru) sõidame näiteks maanteel ilusti nelinurgas, vahed 1-2 meetrit, kiirused kolmekohalised ja probleemi pole. Millegipärast suudame meie omavahel üksteisega arvestada..
1) Ikka tükk aega oodati ja loodeti leida mõni vedaja rahulikuma sõiduga sõitjate seast
2) "Kes tahab vedada?" sai ka välja pakutud, et keegi ei saaks öelda, et ei pakutud
3) Eilne sõit oli ses mõttes hull, et enamasti sõideti üksteisel võimalikult tagarattas, minu kõrval-ees üks ZX-7 sõitis küll 5-10 m pikivahega sirge seljaga, umbes nagu ootaks momenti, et äkkpidurdusel esiratas alt ära lasta. Hoidsin kogu aeg silma peal, et vajadusel jõuaks põigata.
4) Maanteekiirusel malelauas sõites ei oleks tõesti mõtet suunatuledeta heegeldada, et täita kellegi ette jäänud mõnekümnemeetrine tühimik. Kiiremini kohale ei jõua kuidagi sellest.