õhtust sõidukaaslast Tallinnas
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
badandevil kirjutas:nelesk kirjutas:Badandevil, 200+ kommentaarid siinkohal käisid konkreetsete rattamudelite kohta. Vaata ülalpool.
Ma ei näe, et meie seltskonnas olev uunikum, kelle pärast oleks ilmselt kõige rohkem muret pidanud tundma järele jõudmise ja sõidukampa sobimise pärast, oleks siin virisenud.
Ainuke rattamudel, mis konkreetselt ära märgiti, on (minu) CB500 (ma ei arva, et rattad, mis sõidavad 200+ oleks mudelite mainimine). Ma nüüd ei saa aru, sa ikka mõtled kaasa ka või niisama lahmid?
Selle uunikumi koha pealt - täiesti 100% minu isiklik arvamus - ehk tuli temagi samamoodi kohale, et saada kokkulepitud rahulik sõit? Julgen kahelda, et sellise rattaga muidu õhtustel paugutamistel tagatulesid käiakse imetlemas.
Minu virisemine ei ole teiste sõitmise kohta. Saage õhtul kokku ja minge sõitke kõik asfaldid ülehelikiirusega läbi, mis leiate, jummala ükskõik.
Kas tõesti käivadki tänapäeval asjad sedamoodi, et peaks nagu tulema algajale sobilik sõit, algaja ilmub kohale ja siis loodab kõigest väest heale õnnele, et tegelikult ka sellest kokkuleppest kinni peetakse? Selline suhtumine on küll tibake üleolev...
Just for the record - - "badandevil" is a SHE?!??!? right?
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!