õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas mella »

Homme ja ülehoomme on Riias Traielivõistlus kell 11. See on just aeglastele mõeldud ;)

Aga nali naljaks, ma ei saa aru, miks on vaja tänavaliikluses punti koguneda ja siis näitama hakata, palju kellelgi julgus kurvis keerata kannatab.
Selle peale ka mõtlete, et kõigil pole oluline kiiruseületamine savi? Kui üks loll paneb ees lõikama, siis teised nagu lambakari järel ja kellelgi pole julgust aeglasemalt sõita?
Lisaks väike informatiivne meeldetuletus, et 20+ kiirusega vahele jäämine lõpeb puhtale lehele trahviga alates 60€. Teistkordsel vahele jäämisel (kuid võib ka juhtuda esimesel) on load hoiule.
Kui nüüd arvestada, et 90 alas lastakse ületust 50-60kmh, siis igaüks võib ise vaadata, millise laksuga rahakotile ja lubadele see võib vahele jäämise korral lõppeda. Piisab 1-st korrast.

Leppige enne sõitma hakkamist kiirus kokku ja kel ei meeldi, paugutagu üksi. Julguse peale kogunemised toimuvad ringrajal.
Jahm, ma olen korra ka sellisel sõidul käinud, kus kiirused 200 kandis käsid ja ma ei näe sellel mingit pointi. Ei ole vajadust outlow'd mängida.
Kui keegi tahab, võin järgmisel nädalal +10..+20 kiirusega sõidu teha, kui võistlustel terveks jään.

Mine “Üritused”