Anduritega foorid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Slinky
Tsikkel: 05' z750

Re: Anduritega foorid

Lugemata postitus Postitas Slinky »

nende vastu pidi aitama mingi suurema magneti paigaldamine väljalaske külge, või lihtsalt ratta põhja alla, olenevalt mudelist. :)

edit: krt alles nüüd märkasin et 4 lehekülge seda teemat juba ja minu väljapakutud lahendus ammu olemas :oops:

Viimati muutis Slinky, 15 Juun 2011, 12:54, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

ONiils
Tsikkel: Honda CBR600F

Lugemata postitus Postitas ONiils »

kilx kirjutas:

Võtsid enne loopimist tagumise plaadi küljest ära ka?

Kui tagumist plaati ei eemalda, kas siis nad ikka aitavad nende andurite vastu?
Ülemistes, Lõõtsa tänavalt vasakule Suur-Sõjamäe peale olen ka oodanud paar tsüklit ja siis punasega ikka keeranud.

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Huvitav mida politsei selle peale ütleb kui punasega üle lased. Tobe ju oodata asja mida ei tule (rohelist tuld) :)

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Proovisin 2 alusplaadiga magnetiga erinevatel kõrgustel kuni 20cm. Ilma tsiklita need küll väravat ei ava.

kilx

Lugemata postitus Postitas kilx »

ONiils kirjutas:

Kui tagumist plaati ei eemalda, kas siis nad ikka aitavad nende andurite vastu?

Vast ikka aitavad. Aga need plaadid on suured ja kohmakad, tihtipeale pole nad lihtsalt sirged plaadid nagu sel pildil oli. Ega sealt siis keeruline neid kätte saada pole. Veits painutad plaati ja olemas.

Üksinda need magnetid ei toiminud minul ka värava puhul, aga koos tsikliga oli parim variant.

Kasutaja avatar

ONiils
Tsikkel: Honda CBR600F

Lugemata postitus Postitas ONiils »

Aga kui ma näiteks kleebin/kinnitan need magnetid koos plaatidega karterikaitse sisemisele poolele? Kui mingi takistus vahele jääb, muudab midagi?

kilx

ONiils kirjutas:

Aga kui ma näiteks kleebin/kinnitan need magnetid koos plaatidega karterikaitse sisemisele poolele? Kui mingi takistus vahele jääb, muudab midagi?

Suvaline metall palju ei muuda vist. Magnetvälju lihtsalt blokeerida ei saagi, sai juhtida ümber/eemale.

Põhipoint oli selles, et magnetvälja tugevus sõltus pöördvõrdeliselt kauguse kuubist (või oli ikka ruudust?). Seega mida lähemal magnet teele on, seda tugevam magnetväli ulatub tee alla juhtmes pinget tekitama.

Ma praegu mõtlen, et voolutugevus (või oli see pinge?), sõltus ka sellest, kui kiiresti magnetväli juhtme suhtes liikus. Seega tsikli liigutamine juhtme kohal peaks ka aitama?

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

Ratta signaali sees peaks kah päris korralik elektromagnet olema. Nii et kui foor lubavat tuld ei taha anda - törts signaali. Äkki isegi aitab. :mrgreen:

Riga 13 -> Suzuki TS125 81.a -> Suzuki GS500E 91.a -> Suzuki GSXR 600 K1 -> BMW F650GS 2000.a

JAWAmees
Tsikkel: R1200GS
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas JAWAmees »

Tõnis kirjutas:

Vabaduse pstl, foor mis keerab Jannseni poe juurest paremale Pärnu poole, tükk aega seisin ja ei saanud aru mis jama on, lõpuks tegin ringi ümber poe ja läksin sealt kus foori pole, päris tobe tunne oli oodata seal.

seal ootasin autoga üks kord 10 minutit või rohkem. Vahetus läheduses oli 2 patrullautot, kui need ära läksid panin punasega üle.
Samuti olen oodanud üks kord rattaga odra tänavalt filtrisse saamist 10 minti, olin sunnitud ka punasega üle minema, kuna oli pühapäeva varahommik ja autosid polnud. Filtrist odrasse on sama jama.
Eile seisin õhtupoole mingi 4 fooritsüklit, et teha vasakpööre mustakivi teelt tähesaju teele. Panin tähele, et posti otsas on mingid huinamuinad, mille peale need reageerivad?

uduangerjas

Lugemata postitus Postitas uduangerjas »

Tasub võtta kohaliku omavalitsuse liikluskorralduse valdkonna inimestega ühendust. Minu mure ühe Tartu fooriga eelmisel aastal lahenes pärast üht telefonikõnet nädala jooksul ja foor tunneb nüüd tsiklit igast suunast ära :)

Kasutaja avatar

xero
Tsikkel: Monster 900ie

Lugemata postitus Postitas xero »

Pärnus on üks anduriga foor, mis on Maxima parklast väljasõidul. Ehk siis täpsemalt Laine tänavalt väljasõit Riia mnt-le. Aga minu rattale on see igatahes pea igakord reageerinud, muidugi mitte nii kähku, kui autoga seal peal olles.

kilx

Minul ei õnnestunud Haabersti Rimi juurest Rannamõisa teele vasakpööret teha.

muusik
Tsikkel: Honda CB 600SF

Lugemata postitus Postitas muusik »

Rahumäe tee alguses Tammsaare poolt vaadatuna ja sealt vasakpööre Tuisu tänavale (K-Rauta parkla poole) on samuti anduriga.

Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas Bandit »

muusik kirjutas:

Rahumäe tee alguses Tammsaare poolt vaadatuna ja sealt vasakpööre Tuisu tänavale (K-Rauta parkla poole) on samuti anduriga.

ei lähe jah roheliseks, olen vahel olnud sunnitud ümber k-rauta minema tammsaare ärikeskuse poolt.

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”