Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Järelikult ei olnud neiu ikka valmis veel tänavale minema kui gaasi ja piduri sassi ajas või kui see sein teile kellegile seal liiga ohtlik on tundunud. Tänavatel on autod ohtlikud, liiv maas, lapsed jooksevad teele, kassid, koerad jne. Keelaks need ka kõik ära ja keegi peaks selle eest vastu pead saama
Kui ei ole valmis eksamit tegema siis järelikult on liiga vara lubasid saada!
Kas oli ehk keegi siinsetest, kellega eile juhtusin kulgema marsruudil Tartu-Kärevere-Kärkna? Seal keerasid sa tanklasse ja mina suundusin edasi kodu poole. Ca kella 21 ajal.
-
JanCoy
- Tsikkel: Honda VFR
- Kontakt:
Kuna tegu oli minu töökaaslasega, siis tean täpseid tagamaid ja põhjusi - tsiklil jäi lihtsalt gaas peale! Hetkel on ta Maarjamõisahaiglas, sääreluu puru! Tsiklisõit on mõneks ajaks unustatud! Aga ise tehes 2 aastat tagasi tsiklieksamit, siis tõesti võib öelda, et tegu on ääretult libeda ja kummalise platsiga - esiteks kallaku peal ja kui see peaks veel vihmammärg olema, siis on asi ikka päris hull! Eks sellised õnnetused ongi vajalikud, et näidata platside ohtlikust! Hea kui hästi läheb. Ja rääkida sellest kui valmis keegi tänava sõiduks on siis mõnele baigimehele ei annaks enne 50-ńdat eluaastat üldse ratast kätte, vaevalt et tal siiski mõistus peas on!
![]()
VARASTATUD: Honda VFR (avataril) , punane,valged veljed,must iste, -88 aasta, 57 RJ.
Kasuliku info ja kättejuhatamise eest vaevatasu! : jancu@repal.ee, 52-96 838 või PM
-
õemehe õemees
- Tsikkel: Freewind
Dali kirjutas:Järelikult ei olnud neiu ikka valmis veel tänavale minema kui gaasi ja piduri sassi ajas või kui see sein teile kellegile seal liiga ohtlik on tundunud. Tänavatel on autod ohtlikud, liiv maas, lapsed jooksevad teele, kassid, koerad jne. Keelaks need ka kõik ära ja keegi peaks selle eest vastu pead saama
Ausalt öeldes pole mul linnaliikluses kunagi tulnud pähe mõtet 50m pealt maja seina või muu jäigalt seisva suure objekti suunas kiirendama hakata. Isegi ilma põikamise vajaduseta tundub selline teguviis üsna jabur. Jah, on juhtunud, et keset kiirendamist leian enda eest 40-50 m kaugusel seisva objekti, enne mida pean seisma saama, kuid see on juba täiesti teine harjutus.
-
miu
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Mis sõit täna toimus? Nägin kella 21 ajal päris suurt punti Aardla tänaval liikumas.
-
Generalaivo
- Tsikkel: Ninja ZX 9B
-
Heiki86
Tere!
Mina siis uus nägu Tartu kandis, kolmapäev sai sõidueksam ära tehtud. Rattaks must-hall GSR600.
-
m6mmik
- Tsikkel: Honda XRV 750 Africa Twin
- Kontakt:
Dali kirjutas:Järelikult ei olnud neiu ikka valmis veel tänavale minema kui gaasi ja piduri sassi ajas või kui see sein teile kellegile seal liiga ohtlik on tundunud. Tänavatel on autod ohtlikud, liiv maas, lapsed jooksevad teele, kassid, koerad jne. Keelaks need ka kõik ära ja keegi peaks selle eest vastu pead saama
eksam ei peagi lihtne olema, raske õppustel kerge lahingus. õige dali
Ei taha targutama ja parastama hakata, aga ka mina tegin oma load Tartus ja samuti vihmaga. Mina küll ei oska ühtegi paha sõna öelda..... Muidugi oli pabin sees ja vihma sadas, aga ei mäleta küll, et seal midagi väga ohtlikku oleks tundunud.... kuigi foorumit lugedes hakkasin ka juba ette seda platsi kartma.4 Iga plats on ohtlik, isegi sirge ja puhas tee, kui järsku ise pabistama hakkad ja ei suuda enam keskenduda sõitmisele, algajatega nii juhtub, eriti veel eksamiärevuses. Muidugi neiule head paranemist ning teistele, kellel ARKi eksam Tartus veel ees: ärge laske ennast ära hirmutada, võtke rahulikult ja kõik läheb hästi ![]()
Parimate soovidega,
Polecat ![]()
-
von Timo
Selline küsimus härrastele, kes te peaks Tartut paremini tundma kui teised foorumlased, kust võiks leida kõrva siseseid kõrvaklappe ? Minuni on kostunud jutte miskist raadiopoest, kus ka klappidega parem lugu, aga asukoht seni tundmatu. Kui väikseid ei leia, siis ka lapikud kiivrisisesed oleks head.
Tänud.
-
Ivoonu
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
von Timo kirjutas:Selline küsimus härrastele, kes te peaks Tartut paremini tundma kui teised foorumlased, kust võiks leida kõrva siseseid kõrvaklappe ? Minuni on kostunud jutte miskist raadiopoest, kus ka klappidega parem lugu, aga asukoht seni tundmatu. Kui väikseid ei leia, siis ka lapikud kiivrisisesed oleks head.
Tänud.
Mina enda omad ostsin Photopoindist.
-
von Timo
Vaatan üle, kuid seal näisid kõik tavalised nööpkuularid ehk kipuvad haiget tegema. Suht tihke kiiver.
-
Junzu
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
von Timo kirjutas:Selline küsimus härrastele, kes te peaks Tartut paremini tundma kui teised foorumlased, kust võiks leida kõrva siseseid kõrvaklappe ? Minuni on kostunud jutte miskist raadiopoest, kus ka klappidega parem lugu, aga asukoht seni tundmatu. Kui väikseid ei leia, siis ka lapikud kiivrisisesed oleks head.
Tänud.
Koss The Plug on odavama otsa klappidest kõige parem mu meelest. Endal 3s paar kasutuses ja olen väga rahul. Ainuke miinus on neil tülikas kõrva panek. Aga kui kord juba kõrvad ja kiiver peas, siis isoleerib väga hästi välise müra ja muusikat ei pea panema kõrva karjuma.
Ise ostsin kunagi Laia tänava Oomipoest aga vist lõunaka Euronics müüs ka Kossi tooteid.
-
Erci
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 32 korda
Ise kasutasin juppaega Denoni klappe http://www.denon.ee/?op=body&id=103&cid=336&cgid= ja tõesti on väärt kaup, kuna suutsin need ära kaotada siis Digi testide järgi ostsin ajutiseks ja odavamaks alternatiiviks need: http://www.ebay.co.uk/itm/New-SONY-MDR- ... 2631wt_906 - väga head oma hinna kohta. Aga kuna olen Denoneid proovida juba saanud, siis juba muusikaelamuse ja soundi poolest igatsen Denoni klappe.
-
von Timo
Sai veidi otsimist tehtud ning tulemus suht adekvaatne:
Euronics pakub pisikesi Sony klappe, mis kõrva sisse ja peaks sellest tulenevalt ka heli summutama. (20-25€)
Stanford music'ust leiab muusikutele mõeldud kõrvasiseseid kuulareid nagu nad suurel laval kasutavad. (170€)
Ning kes eriti aktivist, siis leidub ka eriti suurte staaride kõrvasiseseid monitore, kuid hind algas $400 ja keris kuni raha laduda.
Sonyd peaks asja ära ajama.
-
Generalaivo
- Tsikkel: Ninja ZX 9B
Kasutan järgmisi isndeid http://www.ebay.com/itm/Bose-TriPort-In ... 1e66575992 ja juba aastaid rahul nendega pole 4 aasta jooksul isegi krõbisema hakanud ning volüümiga tagasi ei hoia...kiivri all kandmisega pole ka siiani probleeme esinend..
-
sinilind123
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Junzu kirjutas:von Timo kirjutas:Selline küsimus härrastele, kes te peaks Tartut paremini tundma kui teised foorumlased, kust võiks leida kõrva siseseid kõrvaklappe ? Minuni on kostunud jutte miskist raadiopoest, kus ka klappidega parem lugu, aga asukoht seni tundmatu. Kui väikseid ei leia, siis ka lapikud kiivrisisesed oleks head.
Tänud.
Koss The Plug on odavama otsa klappidest kõige parem mu meelest. Endal 3s paar kasutuses ja olen väga rahul. Ainuke miinus on neil tülikas kõrva panek. Aga kui kord juba kõrvad ja kiiver peas, siis isoleerib väga hästi välise müra ja muusikat ei pea panema kõrva karjuma.
Ise ostsin kunagi Laia tänava Oomipoest aga vist lõunaka Euronics müüs ka Kossi tooteid.
Sama siin. Koss The Plug kasutuses juba 4-5 aastat vist. Oma hoolimatusest olen juhtme ära lõhkunu mõne korra. Aga minu trikk on see, et selveri laadapäevadelt 25eeki eest kõige odavamad klapid, jootekolb kätte ja võtan odavatelt klappidelt juhtme ning joodan selle juhtme koss the plug-dele. Seega hetkel klappidel miski kolmas juhe juba
. Aga kossid ise toimetavad väga hästi.
Homme laupäeval ühisele tiirule?
Algus võiks olla miski 13:00 ajal ja ring kuni 200km
-
ranel
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
marxius kirjutas:Homme laupäeval ühisele tiirule?
Algus võiks olla miski 13:00 ajal ja ring kuni 200km
Laupäeval 11.30 hakkan sõitma võrtsu poole. Tagasi sõidan alles õhtul 17.00 ajal.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
-
Mr. P.
Kas keegi on täna Lääne-Eesti suunas liikumas? Mul on sihtkohaks Rapla, sõitu alustan ca 17.00. Kas oleks veel liitujaid? ![]()
-
miu
Keegi täna väikesele öösõidule viitsib minna? Tiirutaks niisama linnas. Maantee kitsed ja rebased + põdrapõiked jätaks seekord kellelegile teisele. ![]()
Mis kell? Kus?
-
miu
..tuleb välja, et kell 21:30 Turu tn Statoil. ![]()
-
jaanus50
- Tsikkel: Moto Guzzi Stelvio 1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Kas kogunemine on 21.30, v6i start. Ma p6ikaks kh l2bi, aga enne vaja n2gu p2he teha. St habe on pikk...![]()
-
miu
jaanus50 kirjutas:Kas kogunemine on 21.30, v6i start. Ma p6ikaks kh l2bi, aga enne vaja n2gu p2he teha. St habe on pikk...
Kogunemine jah, siis mõtleme, mis edasi saab. ![]()
hakkab kohevarsti sõtima (loe: jõuab veits hiljem kui 30)
No sa vana kuramus. Puht juhuslikult trehvasin sellel kellaajal sinna rehvi pumpama kui jube suur seltskond rattureid tuli. Ma mõtsin, et tullakse tiirult juba. Oleks teadnud, et alles minnakse...njah...oleks teise 100km veel teinud ![]()
TarmoM kirjutas:No sa vana kuramus. Puht juhuslikult trehvasin sellel kellaajal sinna rehvi pumpama kui jube suur seltskond rattureid tuli. Ma mõtsin, et tullakse tiirult juba. Oleks teadnud, et alles minnakse...njah...oleks teise 100km veel teinud
Sina olidki see helkurlindiga kutt pesu/rehviputka juures? Vaatasi algul, et võmm ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.