Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
leko
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Hurt kirjutas:Viska googlesse alumiiniumi freesimine ja vali mõni Tallinna firma välja helista ja räägi mure ära või veel parem võta oma õlipann ja mine läbi on lihtsam seletada. Kuna õlipunn tihendab seibi abil pead sa üleliigse keevituse laskma ka ära freesida, et pind jääks ühlaselt sile ja alles siis augu puurima ja keermestama. Eeldusel et sa oled Tallinnast muidugi. Kui Tartust siis saad sellist tööd lasta teha näiteks tähe uulitsal asuvas Faetoni nimelises firmas kui mu mälu mind ei peta siis küsivad sellise teenuse eest 15 euri.
Ütleme nii, et olen siin ca 3 päeva googeldanud, siiamaani pole nagu ükski firma väga huvitatud sellisest tüki tööst(arusaadav ka). Töö teostamisega muret poleks (oman I klassi EU sertifikaati treimises, freesimises ja cnc-s)aga paraku hetkel kuni septembri lõpuni masinad puuduvad millega see mure lihtsa vaeva eest ise ära teha.
Kahjuks olen jah Tallinnast ja pole ka Tartupoole asja, et seal asi ära lasta teha.
Aga eks googeldan edasi....keegi ometi ju peab tegema tk tööd ka ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.