Tartu Tsiklimehed/naised

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Re: Tartu Tsiklimehed/naised

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Junzu kirjutas:
von Timo kirjutas:

Selline küsimus härrastele, kes te peaks Tartut paremini tundma kui teised foorumlased, kust võiks leida kõrva siseseid kõrvaklappe ? Minuni on kostunud jutte miskist raadiopoest, kus ka klappidega parem lugu, aga asukoht seni tundmatu. Kui väikseid ei leia, siis ka lapikud kiivrisisesed oleks head.

Tänud.

Koss The Plug on odavama otsa klappidest kõige parem mu meelest. Endal 3s paar kasutuses ja olen väga rahul. Ainuke miinus on neil tülikas kõrva panek. Aga kui kord juba kõrvad ja kiiver peas, siis isoleerib väga hästi välise müra ja muusikat ei pea panema kõrva karjuma.
Ise ostsin kunagi Laia tänava Oomipoest aga vist lõunaka Euronics müüs ka Kossi tooteid.

Sama siin. Koss The Plug kasutuses juba 4-5 aastat vist. Oma hoolimatusest olen juhtme ära lõhkunu mõne korra. Aga minu trikk on see, et selveri laadapäevadelt 25eeki eest kõige odavamad klapid, jootekolb kätte ja võtan odavatelt klappidelt juhtme ning joodan selle juhtme koss the plug-dele. Seega hetkel klappidel miski kolmas juhe juba :wack: . Aga kossid ise toimetavad väga hästi.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”