Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

ylari kirjutas:

Ise ei näinud aga kuulsin, et u 80-90 pealt jäi natukene kallutamisest puudu ja läks kruusa peale, sealt edasi juba murusest teetammist alla.

Paremat kirjeldust oleks olnud raske koostada. Eks ta hakkas ära kiskuma ja siis sai tehtud kõik 7 viga sinna otsa, teoorias ju täpselt teada, mis sellisel puhul juhtuma hakkab, aga ühel hetkel lööb instinkt sisse: pilk valesse kohta kinni, gaas maha ja pidurit ning läinud ta ongi.

tormavtellis kirjutas:

....aga midagi kolehullu VIST siiski ei olnud...

Kiirabi oli muide ülimalt sümpaatne, haiglas lasti siis rõngast läbi hüpata, pumbati narkootikume täis (legaalseid) tuvastati 2 roide murd ja ühes mõra kahtlus, õmmeldi lugematute pistetega kinni veritsev kõrv (kuidas see kiivri all niiplaju viga sai jääb mulle mõistatuseks) ja tohderati muljuda/põruda/kraapida saanud paremat jalga. Ja siis kodusele ravile lubadusega, et homme ja ülehomme on tunduvalt viletsam... no, hetkel on küll selline tunne, nagu oleks väga põhjalikult tappa saanud. Haiglast koju helistades pidin kaasat kurvastama, hõbedane kiiver pidi talle minema aga nüüd tuleb prügikasti viia. Veidral kombel ta ei kurvastanudki üldse - no saa sa nendest naistest siis aru. :-)

tormavtellis kirjutas:

...ise vist oli veidi väikse kogemusega ka, et veidi ebalev kurvis ...

Jep. Kogemust tõepoolest vähe, see paar kuud ei liigitu kogemuseks ja liida siia juurde (tegelikult ebamõsitlik) soov kiirematel eesolijatel kuidagi kannul püsida...
Sain siit siis väga korraliku õppetunnni, pisut kuluka, ünsa valusa aga ülimalt effektiivse.

kaoz kirjutas:

Olevat ratas peale kukkunud (samuti info teiste jutu põhjal)

Tõsi ta on, kuidas ratas peale sai ja mina alla selle kohta salvestustes koht puudub, aga ma olen alati kahtlustanud, et kuri herilane [Hornet] on arvanud et rollid peaksid vastupidi olema. No mis sa tahad masinast saada. :-).

Tahaks eriti põhjalikult tänada kõiki, viimseni, eriti neid, kes mootorratta all vedelevat hädalist otsesõnu aitasid. Aga ka neid kes kaasa elasid. Päris tõsiselt.
Igaühte ükshaaval: seda meest, kes kindad kindad mul käest ära sikutas (pane palun PS'i kuhu kindad said, mulle nad hirmasti meeldisid) ja jope lahti tegi; seda meest kes keelas katgooriliselt mind liigutada ja mul liigutada, seda meest kes mulle juua andis (no päris ei andnud ja õigesti tegi) aga ikka tänud, seda meest kes tsikli ära korraldas ja spetsielltänu sellele kutile kes huumorimeelt ei kaotanud, kui talle interneti tarbeks oma telefoni pakkusin: "...me oleme Tallinna mehed, mitte mingid Paide jorsid - siinkandis on kõigil internet mobiilis" :lol: ja seda kes kiirabi kohale kutsus. Ja kõiki ülejäänuid keda ma ei näinud aga kuulsin või isegi ei näinud ega kuulnud (vabandust, aga mul oli kiiver peas ja lamamisasend ei võimaldanud kedagi konkreetsemal tuvastada).

Turvalisi kilomeetreid. (ma tean nüüd täpselt mida sellega mõeldakse)

P.S. Ekstratänu neile kodanikele kes müüvad (või valmistavad) turvalist sõiduvarustust.
P.P.S. Topeltänu neile, kes ratta minu pealt ära tõstsid, ma olin sõna otseses mõtte lämbumas, sest 200 kilo rinnakorvil ei ole just naljaasi.
P.P.P.S. Kui keegi on hetkel tänust ilma jäänud, siis palun lahkelt end ise tänada ja õnnitleda - ma viseerin selle viivitamatult.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Mine “Vaba teema”