põrusin eksamil
Re: põrusin eksamil
ylari kirjutas:motomaan kirjutas:Ah jaa - ühte uut asja, mida ma ei olnud harjutanud, küsiti ka platsil. Nimelt tuli tsikkel käsitsi ühe manöövriga tagurpidi boksi tagurdada. Siin on oluline lenks suht kohe välja keerata, et täpselt kahe joone vahele saada. Esimese katsega veeretasin enne pöörama hakkamist liiga palju tagasi, ratas jäi liiga joone lähedale. Teise katsega õnnestus puhtalt.
MISASJA? Tsikli pidi boksi tagurdama? tegelt kah? Mingi uue liiklusseadusega seoses?
Ausalt öelda ei tulnud mulle nagu pähe enne eksamit määrustega tutvuda. Nii et aitäh Macintosh, et lingi siia postitasid, küllap on paljudele abiks-teadmiseks. Kusjuures mina pidin ratast tagurpidi tagasi veeretama suunast, kuhu määruses oleval joonisel näitab väljasõidu nool ehk 90 kraadise nurga alt.
Minu reaktsioon oli sama, et misasja!? Polnud sellisest harjutusest kuulnud ega näinud. Olin ikka valmis kaheksaid väänama ja slaalomit keerutama jne. Mõtlesin, et küll on piinlik sõidueksamil ratta käekõrval veeretamises läbi kukkuda.
Aga täna sain siis ka (plastik)load ka kätte ja rõõmus.
Kahju, et sul, Muusik, täna nii läks, aga ära lase nina norgu, eks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.