Järjekordne algaja.

Kasutaja avatar

reinuvader
Tänatud: 27 korda

Re: Järjekordne algaja.

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Hei!Ja hurrraaaaa!!!!
Alates tänasest on siis TEIE hulgas "tsiklimehed" lisa ,minu ja punase bike näol!
Tahan avaldada tänu teile kõigile,kes nõu ja soovituste-õpetustega abiks olid!Nüüd riiklikust eksamist natuke:sõitsingi ise kohale ja enne ARK,i lükkasin käekõrval masina platsile.Ootasin u 35min ja tuli eksaminaator...kes kohe,mitte just kõige sõbralikumalt lausus,et "no vihma sajab ju,kas mul siis edasi lükata ei andnud"?No ei ole mul see nii,et kui neil seal on aegu...kohe ka mulle sobiks.Hakkas siis rada e koonuseid maha panema ja sammudega ning mõõdulindiga vahemaid mõõtma ja aeg läks u 10min üle.Ja nagu kiuste tulid eksamimehel mingid tuttavad ARK,i...kes jäid ka siis nö "pealtvaatajateks-kommenteeriateks"...mis mulle üldse ei meeldinud.Aga ok "plats"...KÕIK sujus va ümberpõige, mida lasi 2x teha,et hoog olevat väike..ma viilivat.Ja 8 ,läks korra jalg maha.
Linn:ja siin mul vedas nagu vanal rebasel....kui alustasime tegi taevaisa täiega luugid lahti ning algas totaalne padukas...saime natuke sõita kui kostis raadiojaama,et kuule..."teeme mõni teine kord,ohtlik ju...või mis mina arvan"?Mina näitasin kiuslikult käega,et EI...jätkame ja vastus tuli,et "ise tead".Sai siis mõned ristmikud-ringid ja oli hetk,kus ootasin,et nüüd peaks vasak pööre tulema(otse sõita polnud mõtet,sest tee lõppes tupikuga)..ja kõrvus algas ühtlane "kohin-krõbin"...sain aru,et jaam ei tööta,andsin käega vastu kiivri külge märku,et ei kuule...jäime seisma ja mida ei kuule-seda ei kuule.Näperdas siis jaama-juhtmeid,ei midagi ja siis tuli otsus..."kõik,läheme tagasi ARK,i".See polnud enam miskit...ma lausa lendasin "mõttes" tee kohal sinna ARK,i poole ja "tehtud need A-load said"!
Nii,et veel-kord AITÄHH kõigile toetajatele...samas tunnen,et mu hing on rohkem motokrossi juures kui tänavaristleja poolel...aga vast kellegiga trehvame kuskil teel-rajal-linnas.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”